Închide meniul

Anunţul de ultimă oră al oficialilor de la PSG, despre prelungirea contractului lui Lionel Messi: „Nu pot să ascund asta!” Ce se întâmplă cu Neymar

Viviana Moraru Publicat: 5 februarie 2023, 17:17

Anunţul de ultimă oră al oficialilor de la PSG, despre prelungirea contractului lui Lionel Messi: „Nu pot să ascund asta! Ce se întâmplă cu Neymar

Anunţul oficialilor de la PSG despre Lionel Messi şi Neymar

Lionel Messi şi Neymar, în timpul unui meci pentru PSG/ Profimedia

  • Anunţ desre prelungirea contractului lui Lionel Messi
  • Ce se întâmplă cu Neymar

Oficialii de la PSG au făcut un anunţ de ultimă oră cu privire la prelungirea contractului lui Lionel Messi, şi totodată au vorbit şi despre situaţia lui Neymar. Luis Campos susţine, directorul sportiv al clubului de pe Parc de Princes, susţine că se fac eforturi pentru ca starul argentinian să rămână la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi evoluează la PSG din 2021, iar contractul să expiră la finalul acestui sezon. De cealaltă parte, Neymar joacă pentru parizieni din 2016, şi mai are contract până în vara lui 2025.

Anunţul de ultimă oră al oficialilor de la PSG, despre prelungirea contractului lui Lionel Messi. Ce se întâmplă cu Neymar

Luis Campos şi-a manifestat dorinţa ca Lionel Messi să rămână la PSG. Directorul sportiv al clubului parizian susţine că echipa poartă negocieri cu starul argentinian, ajuns la 35 de ani.

Reclamă

Totodată, oficialul portughez a lăsat de înţeles că Messi încă nu a luat o decizie cu privire la viitorul său.

„Suntem în discuţii. Nu pot să ascund asta, mi-ar plăcea să îl am în acest proiect, să poată continua alături de noi.

Reclamă

Aş fi încântat să continue, dar discutăm în acest moment pentru a încerca să ajungem la capăt, pentru a continua să-l avem pe Leo Messi alături de noi”, a declarat Luis Campos, într-un interviu pentru TF1.

De cealaltă parte, Luis Campos a oferit declaraţii şi despre Neymar, a cărui situaţie la PSG este incertă. Starul brazilian a fost asociat cu o plecare de pe Parc de Princes în ultima perioadă.

„Adevărul este că de când am ajuns la PSG, nu am nicio critică la adresa lui Neymar. El este mereu la timp, mereu bine dispus. El este Neymar şi este un Neymar incredibil, dar marile vedete nu sunt capabile să câştige singure trofee. Ei pot câştiga un meci sau multe altele, dar au nevoie de colegii lor. Avem nevoie de armonie”, a mai spus Luis Campos, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

PSG i-a găsit trei posibili înlocuitori lui Neymar

Neymar este din nou aproape de o plecare de la PSG, iar oficialii formaţiei de pe Parc de Princes i-au găsit deja trei posibili înlocuitori. Starul brazilian a fost aproape de un transfer şi în vară, însă agentul său nu i-a găsit nicio echipă dispusă să-i plătească salariul colosal.

Luis Campos, directorul sportiv de la PSG, şi-a setat obictivele pentru finalul stagiunii. Mai exact, oficialul parizienilor vrea ca Neymar să plece de pe Parc de Princes, anunţă presa din Franţa.

Plecarea brazilianului de capitala Franţei ar permite clubului să cumpere jucători mai tineri. Salariul imens al lui Neymar îi împiedică în prezent pe francezi să plătească sume imense în transferuri.

Astfel, cei trei jucători doriţi de PSG la finalul sezonului ar fi Rafael Leao, de la AC Milan, Marcus Rashford, de la Manchester United, şi Victor Osimhen, de la Napoli.

Fiecare dintre ei costă aproximativ 100 de milioane de euro, iar astfel oficialii parizieni vor fi nevoiţi să aleagă doar unul dintre ei. Rafael Leao nu şi-a prelungit contractul cu AC Milan, şi pare ţinta cea mai probabilă a celor de la PSG, la finalul sezonului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul