Închide meniul

Benjamin Mendy a semnat cu Lorient. Francezul revine în fotbal, după ce a scăpat de procesul în care era acuzat de viol

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2023, 13:18

Reclamă
Benjamin Mendy a semnat cu Lorient. Francezul revine în fotbal, după ce a scăpat de procesul în care era acuzat de viol

Benjamin Mendy a semnat cu Lorient

Benjamin Mendy este încă jucătorul lui Manchester City / Profimediaimages

Benjamin Mendy a semnat cu Lorient. Fundașul francez revine în fotbal după 2 ani de pauză. Fostul jucător de la Manchester City a revenit în Ligue 1, acolo unde are deja un titlu câștigat, alături de AS Monaco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul a revenit astfel în fotbal, după ce a fost găsit nevinovat în procesul legat de o acuzație de viol și o alta de tentativă de viol. De asemenea, în luna ianuarie a fost găsit nevinovat de alte șase captele de acuzare de viol și un altul de agresiune sexuală.

Benjamin Mendy a semnat cu Lorient. Fundașul își poate relansa cariera în Ligue 1.

Fundașul francez a primit o șansă de relansare a carierei, după 2 ani de pauză din activitate. Acesta a semnat cu formația Lorient din Ligue 1. Anunțul oficial a fost făcut pe site-ul clubului, de către reprezentanții formației.

„FC Lorient anunță cu plăcere că astăzi internaționalul francez Benjamin Mendy (29 de ani) a semnat un contract valabil pe două sezoane.

După ce a trecut de vizita medicală, Benjamin Mendy, campion mondial în anul 2018, câștigător a 4 titluri în Premier League alături de Manchester City și campion în Ligue 1 alături de Monaco, s-a alăturat lotului pentru a întări echipa, înaintea noului sezon.

Reclamă

Jucătorul din Longjumeau va purta tricoul cu numărul 5 la echipa noastră și urmează să facă primele antrenamente.

Bine ai venit, Benjamin!”, este comunicatul postat de oficialii formației din Hexagon.

În momentul de față, fundașul francez este cotat la 3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai jucat pentru La Havre, Marseille, AS Monaco și Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

Benjamin Mendy a fost achitat în procesul în care era acuzat de viol

„Benjamin Mendy ar dori să le mulţumească membrilor juriului pentru că s-au concentrat pe dovezile din acest proces, mai degrabă decât pe zvonurile şi insinuările care au urmărit acest caz încă de la început. Este a doua oară când domnul Mendy a fost judecat şi găsit nevinovat de un juriu.

El este încântat de faptul că ambele jurii au ajuns la verdicte corecte. Au trecut aproape trei ani de când poliţia a început să investigheze această chestiune. Domnul Mendy a încercat să rămână puternic, dar procesul a avut, în mod inevitabil, un impact serios asupra sa. El le mulţumeşte tuturor celor care l-au sprijinit de-a lungul acestei experienţe dificile şi acum cere intimitate pentru a putea începe să-şi reconstruiască viaţa”, a declarat avocatul lui Mendy într-un comunicat citat de news.ro.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani s-a alăturat echipei Manchester City în 2017 şi a făcut obiectul unei anchete a poliţiei după ce 13 femei au formulat acuzaţii împotriva sa şi a co-acuzatului Louis Saha Matturie.

Mendy a jucat ultima dată pentru City împotriva lui Tottenham Hotspur în august 2021 şi a fost suspendat de clubul din Premier League mai târziu în acea lună, când a fost arestat. City l-a eliberat când contractul său a expirat luna trecută.

Internaţionalul francez a semnat pentru City de la echipa din Ligue 1 AS Monaco în 2017, pentru o sumă de aproximativ 52 de milioane de lire sterline (68,17 milioane de dolari).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și