Închide meniul

Când se va realiza transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid! Anunţul lui Fabrizio Romano: „Asta va fi destinaţia lui!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 septembrie 2023, 21:20

Când se va realiza transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid! Anunţul lui Fabrizio Romano: „Asta va fi destinaţia lui!

Când se va realiza transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

S-a aflat când se va realiza transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Fabrizio Romano, jurnalistul italian specializat în transferuri, a anunţat că starul francez va ajunge pe Santiago Bernabeu vara viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi în vara trecută au existat zvonuri conform cărora Kylian Mbappe ar urma să devină noul jucător al lui Real Madrid, după ce a fost exclus din lotul lui PSG. Starul francez însă a continuat pe Parc de Princes, fiind reprimit în lotul campioanei Franţei.

Când se va realiza transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Fabrizio Romano a anunţat că Kylian Mbappe este decis să semneze cu Real Madrid vara viitoare, după ce nu îşi va mai prelungi contractul cu PSG.

Jurnalistul italian a mai dezvăluit că atacantul francez va ajunge pe Santiago Bernabeu fie ca jucător liber de contract, fie printr-o anumită clauză.

„Kylian Mbappe a decis să nu își primească bonusul de loialitate acordat pentru rămânerea la PSG (n.r. 80 de milioane de euro la 1 august 2024).

Reclamă

Din câte am auzit, cred că destinația lui din vara viitoare va fi Real Madrid, fie gratis, fie printr-o anumită clauză”, a declarat Fabrizio Romano, citat de presa din Spania.

După ce a fost reprimit în lotul lui PSG, Kylian Mbappe a devenit rapid cel mai eficient jucător din lotul campioanei Franţei. În cele cinci meciuri bifate în acest sezon, Mbappe a marcat opt goluri, din cele 12 reuşite de PSG de la startul stagiunii.

Luis Enrique a dat verdictul după PSG – Dortmund 2-0

Luis Enrique a dat verdictul după PSG – Dortmund 2-0. Antrenorul parizienilor a spus că Mbappe este, la momentul actual, cel mai bun jucător din lume şi că e o plăcere să îl aibă în vestiar.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a marcat un gol în victoria pe care PSG a obţinut-o cu Borussia Dortmund, în prima etapă a Ligii Campionilor. Evoluţia lui Mbappe l-a încântat pe Luis Enrique.

„Pentru mine, Kylian este cel mai bun fotbalist din lume. Ce mă impresionează foarte mult este calitatea sa umană. Este o plăcere să îl ai în vestiar. E un lider și are mereu zâmbetul pe buze.

Mi-a plăcut aproape tot la acest meci. Intensitatea, viteza și controlul mingii în primele 75 de minute. Este o seară perfectă pentru mine. Ne-am concentrat și am arătat că suntem cei mai buni. Ei nu au puterea de a marca. Sunt o echipă puternică care se apără bine„, a spus Luis Enrique după PSG – Dortmund 2-0.

În ultimul meci, PSG a reuşit să o învingă pe Borussia Dortmund. Kylian Mbappe a deschis scorul în minutul 49 şi a ajuns la cifre fabuloase în Liga Campionilor. În 52 de partide are 35 de goluri şi 26 de pase decisive!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și