Închide meniul

Căpitanul Marquinhos a spus tot după Marseille – PSG 2-1! ”E timpul să tăcem din gură. Trebuie să îmbunătățim lucruri dacă vrem să facem ceva sezonul ăsta”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 februarie 2023, 8:46

Căpitanul Marquinhos a ținut un discurs dur, după Marseille – PSG 2-1. Cu Lionel Messi și Neymar pe teren, campioana din Hexagon a fost eliminată în optimile Cupei Franței de marea ei rivală, în exclusivitate în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos a fostul omul care a decis totul în prima repriză. Mai întâi, a comis un penalty din care Alexis Sanchez a deschis scorul, apoi a egalat chiar înainte de pauză. Ruslan Malinovskiy a adus prima victorie pe teren propriu pentru OM în Clasicul francez din noiembrie 2011.

Căpitanul Marquinhos a spus tot după Marseille – PSG 2-1

”Am greșit lucruri, e timpul să tăcem din gură. Știm că trebuie să îmbunătățim lucruri dacă dorit să facem lucruri importante în acest sezon. Doare, pentru că este un titlu ratat. Suntem dezgustați.

Știam că vor face mult presing. Nu am reușit să trecem mai repede de liniilor lor. Am făcut câteva greșeli care ne-au costat scump. Știm unde trebuie să îmbunătățim lucrurile. E o un eșec care doare, pentru că este un meci de cupă împotriva rivalei noastre.

Ne-am fi dorit să ne întoarcem la Paris cu o victorie și o calificare. Trebuie să fim mai buni, trebuie să continuăm să muncim și să mergem înainte”, a spus Marquinhos, pentru France 3.

Reclamă

Marseille a dominat partida de pe Velodrome, în care a șutat spre poartă de 15 ori, 12 șuturi venind doar în prima repriză. Ultima oară când PSG a mai trăit așa ceva a fost în 2021, împotriva lui Bayern Munchen, în UEFA Champions League.

Sergio Ramos, „înger și demon” în Marseille – PSG

Sergio Ramos a fost „înger și demon” în meciul „de foc” Marseille – PSG, din optimile de finală ale Cupei Franței, transmis în exclusivitate în AntenaPLAY! Fundașul parizienilor a comis penalty, apoi a restabilit egalitatea în derby-ul de pe Stade Velodrome.

Sergio Ramos s-a aflat în centrul atenției în prima repriză a meciului dintre Marseille și PSG, din optimile Cupei Franței. Starul iberic din defensiva campioanei Franței le-a făcut un cadou advesarilor în minutul 30.

Reclamă 4 / 0/3

Ramos l-a faultat în propriul careu pe Fabian Ruiz, iar arbitrul central François Letexier a dictat lovitură de la 11 metri. Alexis Sanchez și-a asumat responsabilitatea și a executat. Atacantul lui OM a șutat cu mult calm, plasat, și l-a păcălit pe Gianluigi Donnarumma, care s-a aruncat în partea opusă.

Alexis Sanchez a rupt „blestemul” lui Marseille în fața marii rivale. Starul din Chile a semnat primul gol al lui OM împotriva lui PSG, pe Stade Velodrome, după o așteptare de peste 5 ani. Ultimul jucător al lui Marseille care reușise să marcheze contra parizienilor pe teren propriu era Florian Thauvin, într-un meci disputat în octombrie 2017, în Ligue 1.

Marseille – PSG 2-1

Olympique Marseille a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia PSG, scor 2-1, în optimile de finală ale Cupei Franţei.

Antrenorul lui PSG, Galtier, a jucat cu Lionel Messi şi Neymar titulari, dar echipa care s-a impus în duelul de pe Stade Velodrome a fost Marseille. Alexis Sanchez a deschis scorul din penalti în minutul 30, apoi Sergio Ramos a egalat pentru PSG (minutul 45+1), iar Malinovsky a înscris golul victoriei gazdelor în minutul 57.

Marseille se impune cu 2-1, elimină pe PSG din Cupa Franţei, şi va juca în sferturile de finală ale competiţiei.

În sferturi s-au mai calificat FC Nantes, Olympique Lyon, Toulouse, Rodez (echipă din Ligue 2), Annecy (echipă din Ligue 2) şi Grenoble (echipă din Ligue 2).

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și