Închide meniul

Cât ghinion pentru Ionuţ Radu. S-a accidentat, la încălzire, înainte de Auxerre – Nantes 2-1. Reacția antrenorului portarului român

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2023, 21:38

Cât ghinion pentru Ionuţ Radu. S-a accidentat, la încălzire, înainte de Auxerre – Nantes 2-1. Reacția antrenorului portarului român

Ionuț Radu, gata să schimbe echipa în această vară

Ionuț Radu, în tricoul lui Auxerre / Profimediaimages

Cât ghinion pentru Ionuţ Radu. Auxerre a învins-o pe FC Nantes, scor 2-1, în etapa a 31-a din Ligue 1, dar portarul român Ionuţ Radu s-a accidentat la încălzire şi nu a evoluat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu s-a accidentat la încălzirea dinaintea meciului cu FC Nantes şi a fost înlocuit de rezerva Donovan Leon, care a avut o evoluție extrem de apreciată.

Cât ghinion pentru Ionuţ Radu. S-a „rupt” chiar înainte de Auxerre – FC Nantes 2-1

Auxerre a câştigat cu 2-1, reuşind să lege trei victorii consecutive în Ligue 1. Gazdele au condus la pauză cu 2-0, prin reuşitele lui Rocha Mendes Junior (min. 4 din penalti) şi Nuno Da Costa (min. 42). Oaspeţii au reintrat în joc prin golul lui Mostafa Mohamed, din minutul 55, dar Auxerre a rezistat şi a câştigat cu 2-1. Echipa lui Ionuţ Radu se află pe locul 14, cu 32 de puncte.

Antrenorul lui Auxerre, Christophe Pelissier, l-a lăudat pe Donovan Leon, francezul de 30 de ani care a bifat prima apariție stagională. Acesta a ajuns rezervă după venirea lui Ionuț Radu. Sezonul trecut apărase poarta lui Auxerre în 39 de partide.

Jucătorii mi-au îndeplinit așteptările, chiar dacă a fost un meci extrem de dificil. În ciuda loviturilor puternice, poți simți puterea unui grup care se formează. Felicitări grupului! Până la final, Auxerre va fi acolo și trimitem semnale tuturor. În defensivă, am avut o primă repriză perfectă. Jucătorii ies cu fața roșie de pe teren și asta îmi place! Sunt victorii importante iar publicul ne ajută foarte mult. Am simțit o comuniune cu echipa. Se întâmplă ceva, ne dă o putere incredibilă!

Reclamă

Felicitări lui Dono (n.r. Donovan Leon), mă bucur foarte mult pentru el. Are un loc foarte important în acest grup, chiar dacă nu i-a fost ușor. Azi a fost pur și simplu fenomenal!„, a declarat Christophe Pelissier, potrivit madeinfoot.ouest-france.fr.

Ionuț Radu a stat între buturi în 11 partide din această ediție din Ligue 1. Românul în vârstă de 25 de ani a fost adus sub formă de împrumut de la Inter.

Într-un alt meci al etapei, AS Monaco s-a impus cu 3-1 în faţa lui Lorient. Krepin Diatta (min. 13), Aleksandr Golovin (min. 26) şi Kevin Volland (min. 54) au marcat golurile gazdelor, iar Lorient a redus din diferenţă în minutul 85, din penalti, prin Ibrahima Kone. Monaco este pe locul 4, cu 61 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a 31-a din Ligue 1:

Lille – Montpellier 2-1; Auxerre – FC Nantes 2-1; Brest – Nice 1-0; Strasbourg – Ajaccio 3-1; Clermont – Angers 2-1; AS Monaco – Lorient 3-1.

Ionuț Radu, lăudat de jurnaliștii de la L’Equipe

Luna trecută, Ionuț Radu a fost lăudat de jurnaliștii de la L’Equipe pentru evoluțiile pe care le-a avut în tricoul celor de la Auxerre. Radu i-a impresionat pe francezi cu paradele sale.

Împrumutat de la Inter, portarul român Ionuț Radu ajută la revenirea celor de la Auxerre, care au crescut șansele de salvare de la retrogradare, cu cinci meciuri fără eșec. Fanii lui Auxerre au avut dubii în privința lui Ionuț Radu. Pe 27 aprilie 2022, Inter putea reveni pe primul loc în Serie A cu o vitorie în deplasarea la Bologna, însă Ionuț Radu a comis o gafă incredibilă.

A ratat complet o pasă, iar Nicola Sansone a împins mingea în plasă. Inter a pierdut, 1-2, iar Radu a încheiat în lacrimi meciul. Azi, portarul zâmbește, iar fanii lui Auxerre sunt bucuroși că îl au”, au scris jurnaliștii de la L’Equipe.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și