Închide meniul

Ce a declarat antrenorul „Canarilor” înainte de FC Nantes – Toulouse. Finala Cupei Franţei e LIVE exclusiv sâmbătă, de la ora 22:00, în AntenaPLAY

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 25 aprilie 2023, 13:55

Ce a declarat antrenorul Canarilor” înainte de FC Nantes – Toulouse. Finala Cupei Franţei e LIVE exclusiv sâmbătă, de la ora 22:00, în AntenaPLAY

Ce a declarat antrenorul „Canarilor” înainte de Nantes - Toulouse

Antrenorul lui FC Nantes, Antoine Kombouaré, într-un meci din Ligue 1 / Profimedia Images

FC Nantes se pregăteşte de meciul sezonului, Finala Cupei Franţei. FC Nantes – Toulouse se dispută sâmbătă, de la ora 22:00, şi e LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Nantes nu traversează deloc un sezon bun în Ligue 1. În ultima etapă, Nantes a obţinut, in-extremis, un egal acasă cu Troyes, 2-2. Troyes a marcat golul de 2-1 în minutul 92, dar Nantes a salvat miraculos un punct, cu un gol în minutul 96.

Ce a declarat antrenorul „Canarilor” înainte de FC Nantes – Toulouse

Ceea ce le-am spus jucătorilor (n.r.: după meciul cu Troyes) este că trebuie să îşi amintească forța de caracter pe care o aveam. Sunt foarte multe echipe care au suferit, ceea ce e bine este că noi continuăm să luptăm, continuăm să lucrăm pentru colectiv, să credem în continuare în el.

Și, mai presus de toate, facem lucrurile potrivite pentru a fi eficienți.

De aceea le-am spus jucătorilor că suntem, nu vom spune super-fericiți, dar suntem fericiți. După un joc ca acesta în care am depăşit timpul regulamentar. Ești în timp de oprire, reușești să iei un punct. E greu (n.r.: să egalezi).

Reclamă

Acesta este adevărul acestui meci (n.r.: Nantes – Troyes), acum trebuie să ne pregătim bine pentru finala Cupei Franței.

Am făcut totul ca să avem mintea în altă parte. Acum trebuie să confirmăm. Suntem aşteptaţi să o facem sâmbăta viitoare”, a declarat antrenorul lui Nantes, Antoine Kombouaré, potrivit actu.fr.

Aflaţi în pericol de retrogradare, jucătorii lui Nantes nu vor sărbători în stradă câştigarea Cupei Franţei

Nantes este câştigătoarea Cupei Franţei de anul trecut. Dacă în 2022 mii de suporteri au participat la parada de prezentare a Cupei, acum aceasta nu va avea loc, informează sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul a decis să renunţe la festivităţi în cazul în care va câştiga Cupa Franţei din pricina greutăţilor pe care le întâmpină în Ligue 1. Fanii lui Nantes vor putea, totuşi, petrece în stradă în locul în care vor fi amplasate ecranele gigantice pentru Cupa Franţei.

Nantes se află pe locul 16 în Ligue 1, cu doar 32 de puncte acumulate din 32 de partide.

De partea cealaltă, Toulouse se simte mai bine în campionat. Se află pe locul 12, cu 41 de puncte acumulate.

Nantes – Toulouse, finala Cupei Franţei, e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Finala Cupei Franţei, va fi transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY sâmbătă, de la ora 22:00. Pentru Nantes aceasta este a zecea finală a Cupei Franţei din istoria clubului.

Anul trecut „Canarii” au cucerit trofeul, după ce au învins-o cu 1-0 în finală pe Nice.

De partea cealaltă, Toulouse s-a calificat pentru a doua oară în ultimul act al competiţiei. În 1957, se impunea în faţa lui Angers, cu 6-3, şi îşi trecea în cont prestigiosul trofeu.

Pentru a ajunge în finala competiţiei, Nantes a eliminat-o în penultimul act pe Lyon, pe care a învins-o cu 1-0. Toulouse a trecut de Annecy, surpriza din acest an a competiţiei, cu 2-1.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și