Închide meniul

Ce ofertă stelară i-a făcut PSG lui Leo Messi. Argentinianul ar putea rămâne la Paris, în ciuda interesului din partea Barcelonei

Viviana Moraru Publicat: 30 septembrie 2022, 20:19

Reclamă
Ce ofertă stelară i-a făcut PSG lui Leo Messi. Argentinianul ar putea rămâne la Paris, în ciuda interesului din partea Barcelonei

Leo Messi , despre cel mai bun antrenor din cariera sa

Leo Messi, în timpul unui meci pentru PSG/ Profimedia

Leo Messi ar putea rămâne la PSG, după ce contractul său la clubul parizian va expira la sfârşitul sezonului. Oficialii campioanei Franţei i-au făcut deja o ofertă argentinianului, pe care acesta o ia în calcul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Messi a venit la PSG anul trecut, semnând un contract valabil pe două sezone. Deşi s-a zvonit că Barcelona l-ar dori înapoi pe starul argentinian, acesta ar putea continua pe Parc de Princes şi din vara viitoare.

Leo Messi ar putea rămâne la PSG. Ce ofertă stelară i-au făcut oficialii clubului

Leo Messi ar urma să încaseze acelaşi salariu la PSG, dacă va accepta prelungirea contractului, anunţă El Larguero. Starul argentinian câştigă 30 de milioane de euro pe sezon în capitala Franţei.

În ciuda faptului că oficialii lui PSG nu îi vor oferi un salariu mai mare, Leo Messi va lua în calcul să rămână pe Parc de Princes. Francezii îi propun un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Leo Messi a bifat 42 de meciuri pentru PSG, în toate competiţiile. Argentinianul a marcat 15 goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 21.

Reclamă

Lionel Messi nu e favoritul lui Rareș Ilie: „Lui aș vrea să-i cer tricoul!”

Lionel Messi nu e favoritul lui Rareș Ilie. Atacantul român se pregătește pentru duelul PSG – Nice (sâmbătă, 22:00), din etapa a 9-a din Ligue 1. Dacă Lucien Favre, antrenorul lui Nice, îl va trimite pe teren, fostul jucător al Rapidului va bifa meciul carierei, la Paris.

Rareș Ilie s-a arătat extrem de entuziasmat de meciul pe care echipa sa îl va juca împotriva lui Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar, pe Parc des Princes.

Internaționalul român de tineret a avut un discurs impresionant la adresa lui Neymar. „Te face să iubești acest sport”, a fost concluzia la care a ajuns tânărul atacant, după ce i-a urmărit prestațiile magice ale brazilianului.

Reclamă 4 / 0/3

Rareș spune că, indiferent dacă va juca sau nu în partida din Ligue 1, va fi mândru că a mers în fieful campionei Franței:

„În urmă cu un an mă uitam la televizor și mă întrebam cum e să joci împotriva lui Messi, Neymar, Mbappe. Acum poate deveni realitate dacă antrenorul va decide că merit să joc. Oricum, e o mândrie să fiu acolo. Voi fi conectat sută la sută și vreau să demonstrez că locul meu e pe gazon, nu doar să mă bucur să-i văd de aproape.

Aș vrea să-i cer tricoul lui Neymar. Îl admir de multă vreme, e un jucător foarte spectaculos, genul de fotbalist care aduce lumea în tribune. Te face să iubești acest sport. În primul rând, va trebui să fie însă o partidă bună pentru echipă, pentru mine. Altfel, n-o să-mi stea mintea la tricoul lui Neymar”, a spus Rareș Ilie, pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și