Închide meniul

Cele trei condiţii puse de Kylian Mbappe, pentru a rămâne la PSG! Neymar, pe „lista neagră” a starului Franţei + Ce atacant de clasă vrea la Paris

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2022, 11:49

Cele trei condiţii puse de Kylian Mbappe, pentru a rămâne la PSG! Neymar, pe „lista neagră a starului Franţei + Ce atacant de clasă vrea la Paris

Cele trei condiţii puse de Kylian Mbappe pentru a nu pleca de la PSG

Kylian Mbappe, într-un meci pentru PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a pus trei condiţii cruciale pentru a nu pleca de la PSG, la sfârşitul sezonului. Starul Franţei este nemulţumit de atitudinea oficialilor de pe Parc de Princes şi cere mai multe schimbări de trupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a semnat, la începutul sezonului, prelungirea contractului cu PSG. După ce a refuzat-o pe Real Madrid, atacantul francez s-a înţeles cu gruparea de pe Parc de Princes şi a devenit cel mai bine plătit jucător de fotbal din istorie. După acest fapt, nemulţumirile au început să se adune pentru starul care recent a disputat finala Campionatului Mondial.

Cele trei condiţii puse de Kylian Mbappe pentru a rămâne la PSG

Kylian Mbappe este extrem de nemulţumit la Paris, motiv pentru care a fost aproape de o plecare la puţin timp după ce şi-a prelungit contractul. Oficialii parizieni întârzie să-i plătească câteva milioane de euro starului Franţei, motiv pentru care chiar şi familia acestuia s-a arătat extrem de deranjată, anunţă okidiario.com.

Astfel, Kylian Mbappe le cere şefilor de la PSG să renunţe la Neymar, după cum anunţă presa din Spania. Oficialii francezi au încercat să-i găsească alt angajament starului brazilian şi în vară, însă niciun club nu s-a arătat interesat să-l cumpere pe acesta, din cauza salariului său colosal (aproximativ 30 de milioane de dolari).

Mai mult decât atât, Mbappe îl vrea pe Parc de Princes pe Harry Kane. Atacantul francez este nemulţumit de tactica pe care o aplică Christophe Galtier la PSG, iar venirea lui Kane la Paris l-ar determina să evolueze într-un sistem cu doi atacanţi, care este mult mai pe placul său.

Reclamă

În vară, Kylian Mbappe îl dorea pe Robert Lewandowski la Paris, însă atacantul polonez a ajuns în cele din urmă la Barcelona, acolo unde s-a integrat perfect în trupa lui Xavi.

În continuare, Zinedine Zidane ar fi a treia cerinţă a lui Kylian Mbappe. Deoarece nu se simte confortabil cu cerinţele actualului antrenor de la PSG, starul Franţei îl cere pe „Zizou” la Paris. Tehnicianul este liber de contract, şi au apărut zvonuri conform cărora ar putea prelua naţionala Franţei.

Kylian Mbappe a devenit cel mai valoros jucător din lume! Starul francez l-a detronat pe „cyborg-ul” Erling Haaland

Kylian Mbappe a devenit cel mai valoros jucător din lume. Starul francez l-a detronat pe „cyborg-ul” Erling Haaland, la final anului 2022. Mbappe a făcut furori la Campionatul Mondial din Qatar, iar cota lui de piață a „explodat”.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe a fost cel mai bun marcator de la Cupa Mondială, cu 8 goluri, însă n-a reușit să ridice marele trofeu deasupra capului, așa cum a făcut-o în 2018.

Franța a fost învinsă dramatic de Argentina în finala din Qatar, la loviturile de departajare. Kylian Mbappe a plecat acasă cu medalia de argint, cu „Gheata de Aur” a Mondialului și cu o creștere fabuloasă a cotei de piață.

Site-ul de specialitate transfermarkt.com a actualizat cotele de piață, la final de an, iar Kylian Mbappe este noul lider. Atacantul lui PSG l-a detronat pe Erling Haaland.

Francezul a ajuns să valoreze 180 de milioane de euro, cu 20 de milioane mai mult decât la ultima actualizare, în timp ce „mașinăria de goluri” a lui Manchester City a rămas la 170 de milioane de euro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și