Închide meniul

Kylian Mbappe a devenit cel mai valoros jucător din lume! Starul francez l-a detronat pe „cyborg-ul” Erling Haaland

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 decembrie 2022, 19:27

Kylian Mbappe a devenit cel mai valoros jucător din lume! Starul francez l-a detronat pe „cyborg-ul Erling Haaland

Kylian Mbappe are o cotă de piață fabuloasă

Kylian Mbappe are o cotă de piață fabuloasă / Profimedia

Kylian Mbappe a devenit cel mai valoros jucător din lume. Starul francez l-a detronat pe „cyborg-ul” Erling Haaland, la final anului 2022. Mbappe a făcut furori la Campionatul Mondial din Qatar, iar cota lui de piață a „explodat”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a fost cel mai bun marcator de la Cupa Mondială, cu 8 goluri, însă n-a reușit să ridice marele trofeu deasupra capului, așa cum a făcut-o în 2018.

Kylian Mbappe a devenit cel mai valoros jucător din lume!

Franța a fost învinsă dramatic de Argentina în finala din Qatar, la loviturile de departajare. Kylian Mbappe a plecat acasă cu medalia de argint, cu „Gheata de Aur” a Mondialului și cu o creștere fabuloasă a cotei de piață.

Site-ul de specialitate transfermarkt.com a actualizat cotele de piață, la final de an, iar Kylian Mbappe este noul lider. Atacantul lui PSG l-a detronat pe Erling Haaland.

Francezul a ajuns să valoreze 180 de milioane de euro, cu 20 de milioane mai mult decât la ultima actualizare, în timp ce „mașinăria de goluri” a lui Manchester City a rămas la 170 de milioane de euro.

Reclamă

Podiumul din ierarhia celor mai valoroși fotbaliști este completat de Vinicius Jr. Atacantul brazilian de la Real Madrid a rămas evaluat la 120 de milioane de euro.

Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Pedri (Barcelona) și Federico Valverde (Real Madrid) se numără printre ceilalți jucători care au prins TOP 10.

TOP 10 Cei mai valoroși jucători din lume:

Ce a răspuns Erling Haaland atunci când a fost întrebat despre rivalitatea cu Kylian Mbappe

Erling Haaland a fost întrebat despre rivalitatea cu Kylian Mbappe şi dacă aceasta seamănă cu cea dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Atacantul lui Manchester City a anunţat că el nu se compară cu alţi jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe şi Haaland vin după un an excelent, cu multe reuşite. Francezul a marcat 55 de goluri în 55 de meciuri, iar norvegianul şi-a trecut în cont 42 de reuşite în 40 de partide.

„O rivalitate între mine şi Kylian Mbappe cum a fost cea dintre Messi şi Ronaldo? Poate fi un lucru pozitiv, Messi şi Ronaldo s-au ridicat unul pe celălalt, a fost rivalitatea dintre Barcelona şi Real Madrid, una perfectă. Dar eu nu mă compar cu alţii”, a spus Erling Haaland, citat de Viaplay.

În acest moment, Haaland (22 de ani) este cotat la 170 de milioane de euro, în timp ce Mbappe, care a împlinit marţi 24 de ani, are o cotă de piaţă de 160 de milioane de euro. Kylian are un atu uriaş în faţa lui Haaland, fiind deja campion mondial cu o echipă a Franţei care are şanse mult mai mari la trofee decât cea a Norvegiei.

Mbappe a câştigat în carieră deja 14 trofee, dintre care cinci titluri în Ligue 1 şi Cupa Mondială din 2018. De partea cealaltă, Haaland nu se poate lăuda decât cu trei trofee în Austria şi cu Cupa Germaniei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și