Închide meniul

Christophe Galtier a cedat nervos când a fost întrebat de situația lui Kylian Mbappe: „Este enervant!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 octombrie 2022, 22:39

Christophe Galtier a cedat nervos când a fost întrebat de situația lui Kylian Mbappe: „Este enervant!

Christophe Galtier a cedat nervos când a fost întrebat de situația lui Kylian Mbappe

Christophe Galtier, într-o conferință de presă / Profimedia

Antrenorul lui PSG, Christophe Galtier, a reacționat nervos la ultima conferință de presă, înaintea derby-ului cu Marseille, când a fost întrebat despre situația lui Kylian Mbappe, care ar fi cerut să plece de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce vreau să vă spun este că nu vorbiţi niciodată cu mine de fotbal. Sunt mândru să fiu antrenorul lui PSG, să vorbim de ceea ce se întâmplă pe teren. Nu, în cele 15 minute ale unei conferinţe de presă, trebuie să vorbim despre fotbal un minut şi jumătate.

Christophe Galtier a cedat nervos când a fost întrebat de situația lui Kylian Mbappe

Apoi, orice v-aş spune despre vestiarul meu, nu mă veţi crede. Scrieţi opusul a ceea ce vă spun. Când vă explic că lucrurile merg bine, că băieţii sunt serioşi, uniţi, asta nu interesează pe nimeni. Am multe defecte, dar sunt sincer. Deci, când va spun că totul merge bine, este adevărat. Simt că lumea nu mă crede. Totul merge bine în vestiar. Deci da, nu ne sărutăm în fiecare zi, dar merge mai bine decât în alte părţi şi mai ales mai bine decât se spune. Să vorbim despre fotbal!

Nu contaţi pe mine să comentez afacerea Mbappe, nu voi spune nimic. Să vorbim despre Clasico. Suntem ceva mai puţin sclipitori în acest moment, ei au un început de sezon foarte bun. Sa vorbim despre asta. Să vorbim despre meci, despre stilul de joc. (…) Hai, vă dau câteva indicii. Vom schimba organizarea de joc? Vom trece la un sistem cu trei mijlocaşi? Trecem la 4-4-2?

Dacă este o presiune suplimentară? Este enervant. Pentru mine, presiunea nu înseamnă să nu vorbim despre fotbal. Pasiunea mea este fotbalul. Nu am nicio presiune. Sunt atent mai ales cum poate asta să-mi afecteze grupul, jucătorii, atmosfera. Şi odată ce vad că asta nu-mi deranjează grupul, sunt liniştit”, a spus Christophe Galtier, citat de agerpres.ro. 

Reclamă

Kylian Mbappe, dispus să facă orice ca să plece de la PSG

Celebra publicație L’Equipe anunță că Mbappe vrea „să rupă” contractul cu PSG și să suporte consecințele financiare. Dacă ar apela la o astfel de mișcare, campionul mondial din 2018 ar putea fi obligat să plătească o sumă astronomică.

Conform codului muncii aflat în vigoare, dacă un jucător nu își onorează contractul din motive neîntemeiate, este obligat să achite restul salariului către clubul la care este legitimat.

Ținând cont că are un salariu de 650.000 de lire pe săptămână, potrivit Daily Mail, Mbappe ar fi nevoit să plătească o sumă „înspăimântătoare” pentru a-și forța despărțirea prematură de campioana Franței. Dacă „ruptura” se va produce în această iarnă, cum își dorește atacantul, atunci va trebui să acopere prejudiciul creat clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Drept urmare, Mbappe ar fi obligat să vireze în conturile lui PSG restul salariului pe un an și jumătate, în valoare de 46,8 milioane de lire (aprox. 54 de milioane de euro).

Real Madrid nu e interesată de Kylian Mbappe!

Real Madrid nu e interesată de Kylian Mbappe, anunța celebra publicație El Chiriunguito TV. Starul lui PSG a declarat în repetate rânduri că visul său este să ajungă să îmbrace tricoul “blanco”, pe Santiago Bernabeu.

Între timp, campionul mondial din 2018 a primit o lovitură din partea clubului de care este îndrăgostit din copilărie. Potrivit El Chiringuito, oficialii lui Real Madrid, în frunte cu președintele Florentino Perez, nu sunt interesați de transferul lui Kylian Mbappe.

“Mbappe nu se află în planurile lui Real Madrid”, a fost anunțul făcut de renumitul jurnalist Josep Pedrerol, de la El Chiringuito TV, în această dimineață.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și