Închide meniul

Christophe Galtier, anunț clar după ce a devenit antrenorul lui PSG: ”Cum să nu mă bazez pe Neymar?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2022, 17:45

Christophe Galtier, anunț clar după ce a devenit antrenorul lui PSG: ”Cum să nu mă bazez pe Neymar?”

Christophe Galtier, anunț clar despre Neymar după ce a devenit antrenorul lui PSG

Neymar, în timpul unei partide pentru PSG/ Profimedia

Christophe Galtier a făcut un anunț clar despre Neymar, după ce a devenit antrenorul lui PSG. Presa internațională a dezvăluit că superstarul brazilian este pe picior de plecare, iar tehnicianul a lămurit situația acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

13 goluri şi 6 pase decisive a reuşit Neymar în ultimul sezon. Totuși, nu a fost suficient pentru PSG, care s-a mulțumit doar cu titul de campioană în Ligue 1.

Christophe Galtier, anunț clar despre Neymar

Christophe Galtier l-a înlocuit pe Mauricio Pochettino și are planuri mari cu Neymar, care în 2017 devenea cel mai scump transfer din istoria fotbalului.

”Este un jucător de clasă mondială. Ce antrenor nu ar vrea să aibă așa jucător în echipă? Trebuie să ai o balanță, dar știu ce vreau de la el. Sunt sigur că va rămâne la noi. Îi iubim pe cei mai buni!”, a transmis Christophe Galtier, citat de Marca.

Presa internațională a anunțat că Neymar e OUT de la PSG

Neymar (30 ani) e OUT de la PSG. Ruptura dintre superstarul brazilian şi campioana Franţei este totală. Faptul că fotbalistul cotat la 75 de milioane îşi caută o altă echipă este deja cunoscut, însă Mundo Deportivo vine cu o bombă în perioada de mercato: gruparea de pe Parc des Princes i-a transmis jucătorului că nu îl mai doreşte.

Reclamă

Mundo Deportivo, care citează presa din Franţa, anunţă că Neymar nu mai are loc la PSG. Campioana Franţei pregăteşte o „revoluţie” totală pentru cucerirea UEFA Champions League, iar brazilianul nu este considerat piesă de bază din puzzle-ul succesului.

Astfel, Neymar a fost anunţat că nu mai este dorit de PSG. „Nu îl place să se antreneze, joacă de ani buni cu trei sau patru kilograme în plus”, spun surse apropiate clubului.

Neymar este jucătorul cu cel mai mare salariu din campionatul Franţei. Sud-americanul câştigă, brut, 48.996.000 de euro. Este plătit mai bine decât Leo Messi (40.500.000) şi Kylian Mbappe (26.400.000).

Reclamă 4 / 0/3

Christophe Galtier, prezentat oficial la PSG

Christophe Galtier este noul antrenor al lui PSG. Antrenorul în vârstă de 55 de ani a fost prezentat marţi la noul său club, în cadrul unei conferinţe de presă.

PSG s-a despărţit de Mauricio Pochettino în această pauză competiţională. Acesta se afla pe banca parizienilor din ianuarie 2021, şi a reuşit să câştige un titlu în Ligue 1, în 2022. Pe plan european, performanţele nu au fost notabile, PSG fiind eliminată încă din optimi de Real Madrid.

Christophe Galtier a semnat un contract pe doi ani şi va fi prezent încă de marţi la antrenamentele echipei.

„O să muncim împreună pentru a face oamenii fericiți. Am acceptat această poziție pentru că mă consider capabil. Singur nu o să pot, doar împreună o să reușim. Nu există o echipă mai potrivită ca PSG pentru a câștiga trofee”, a declarat Christophe Galtier, la conferinţa de prezentare.

Cine este Christophe Galtier

În sezonul trecut, Christophe Galtier a fost tehnicianul echipei OGC Nice, care a încheiat campionatul pe locul 5 şi a jucat finala Cupei Franţei. În cariera de antrenor, Galtier a mai condus, ca principal, pe AS St Etienne şi pe Lille.

În decembrie 2017, Christopher Galtier a preluat-o pe Lille de pe locul 18 în campionat şi a evitat retrogradarea, pentru ca la finele sezonului 2018-2019 să încheie campionatul pe locul secund, ducând echipa în Champions League.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și