Închide meniul

Neymar, OUT de la PSG! Superstarul brazilian, de la idol la Paris, la persona non-grata: „Joacă cu kilograme în plus de ani buni!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iunie 2022, 17:17

Neymar, OUT de la PSG! Superstarul brazilian, de la idol la Paris, la persona non-grata: „Joacă cu kilograme în plus de ani buni!

Neymar, OUT de la PSG

Neymar, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Neymar (30 ani) e OUT de la PSG. Ruptura dintre superstarul brazilian şi campioana Franţei este totală. Faptul că fotbalistul cotat la 75 de milioane îşi caută o altă echipă este deja cunoscut, însă Mundo Deportivo vine cu o bombă în perioada de mercato: gruparea de pe Parc des Princes i-a transmis jucătorului că nu îl mai doreşte!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

13 goluri şi 6 pase decisive a reuşit Neymar în ultima ediţie de campionat. Şeicul lui PSG a reuşit să îl convingă pe Kylian Mbappe să rămână pe Parc des Princes şi cauză soluţii pentru a redresa situaţia financiară a clubului. Plecarea internaţionalului brazilian este, fără doar şi poate, una dintre ele.

Neymar, OUT de la PSG

Mundo Deportivo, care citează presa din Franţa, anunţă că Neymar nu mai are loc la PSG. Campioana Franţei pregăteşte o „revoluţie” totală pentru cucerirea UEFA Champions League, iar brazilianul nu este considerat piesă de bază din puzzle-ul succesului.

Astfel, Neymar a fost anunţat că nu mai este dorit de PSG. „Nu îl place să se antreneze, joacă de ani buni cu trei sau patru kilograme în plus”, spun surse apropiate clubului.

Neymar este jucătorul cu cel mai mare salariu din campionatul Franţei. Sud-americanul câştigă, brut, 48.996.000 de euro. Este plătit mai bine decât Leo Messi (40.500.000) şi Kylian Mbappe (26.400.000).

Reclamă

De ce Neymar vrea să plece de la PSG

Presa internaţională a anunţat deja că Neymar vrea să plece de la PSG. Nasser Al-Khelaifi, șeicul campioanei Franței, l-a scos din sărite pe superstarul brazilian cu ultima declarație. ”Ne dorim jucători care îşi doresc să moară pentru acest club”, a răbufnit șeful de pe Parc des Princes.

Totuși, chiar dacă remunerația sa este uriașă, prestațiile brazilianului nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor în ultimii ani. Neymar a fost adus la PSG pentru cucerirea UEFA Champions League, însă vedeta clubului a dezamăgit în chiar cel mai important meci, finala cu Bayern din 2020, scor 0-1.

Nici în Ligue 1 nu a avut prestații solide, motivul principal fiind accidentările care i-au dat mari bătăi de cap. Astfel, criticile nu au întârziat să apară și, chiar dacă au venit indirect, Neymar a răbufnit. Potrivit AS.com, superstarul brazilian vrea să plece de la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată scrie că încă nu a fost găsită o viitoare destinație pentru Neymar. Juventus, Manchester United și chiar Real Madrid pot încerca să îl transfere pe fotbalistul cotat la 75 de milioane de euro, care mai are contract cu parizienii până în 2025.

Declarația lui Nasser Al-Khelaifi l-a scos din sărite pe Neymar

Nasser Al-Khelaifi vrea să scape de Neymar şi îşi doreşte să îl vândă de la PSG. Atacantul de 30 de ani, adus pentru o sumă record la Paris, duce însă lipsă de oferte.

„Ne dorim jucători tineri, talentaţi şi cu mentalitate de învingători, care îşi doresc să moară pentru acest club. Nu putem vorbi în presă asta (n.r. despre o plecare a lui Neymar). Unii jucători vor pleca, alţii vor veni. Dar sunt negocieri private„, a declarat Nasser Al-Khelaifi.

Barcelona exclude varianta Neymar

Jurnaliştii de la L’Equipe anunţă că singura echipă la care ar putea pleca Neymar este Barcelona. „Este prea tânăr să ajungă în MLS, iar în Europa nu este interesant pentru granzii Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Liverpool sau Bayern„, asigură francezii.

Preşedintele Barcelonei exclude varianta de a-l transfera pe Neymar de la PSG. Nu este dispus să dea niciun ban pentru brazilianul care a fost vândut la campioana Franţei în 2017, pentru 222 milioane de euro.

„Cui nu-i place Neymar? Este un jucător excepțional! Jucătorii ajung să fie ‘răpiți’ pentru bani, iar cei care semnează pentru PSG aproape că și-au semnat sclavia.

Toți acești jucători, pentru a se întoarce într-o zi la Barça, ar trebui să vină gratuit, deoarece nu suntem în măsură să efectuăm o astfel de operațiune de cumpărare, cât ar putea costa un transfer al acestor jucători. Mai mult, chiar dacă am avea bani nu am face-o, ar fi irațional„, a declarat Joan Laporta, citat de marca.com.

Reclamă
Recomandări
  • Neymar, OUT de la PSG
  • Superstarul brazilian, de la idol la Paris, la persona non-grata

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și