Închide meniul

Cupa Franţei | Angers, calificată dramatic la penalty-uri, în exclusivitate pe AntenaPLAY! Toate rezultatele zilei, AICI

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2023, 21:10

Cupa Franţei | Angers, calificată dramatic la penalty-uri, în exclusivitate pe AntenaPLAY! Toate rezultatele zilei, AICI

Duel din partida Strasbourg - Angers

Cupa Franţei/ Profimedia

  • Angers, calificată dramatic la penalty-uri
  • Competiţia este în exclusivitate pe AntenaPLAY

Meciurile de astăzi din Cupa Franţei, din faza 32-imilor, au început de la ora 19:00, şi au fost în format live score pe AS.ro, şi în exclusivitate pe AntenaPLAY. Angers s-a calificat dramatic în runda următoare, după un meci încheiat la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cupa Franţei va fi transmisă în exclusivitate pe AntenaPLAY. Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe sunt gata de spectacol.

Cupa Franţei, LIVE SCORE. Competiţia este în exclusivitate pe AntenaPLAY. Rezultatele, AICI

Rezultatele zilei din Cupa Franţei:

Reclamă

Urmăreşte Cupa Franţei în exclusivitate pe AntenaPLAY!

Final! Angers a reuşit să se califice în următoaea rundă, după o serie dramatică de lovituri de departajare! Nyamsi a ratat pentru Strasbourg a şasea lovitură de la punctul cu var, iar Angers a reuşit să obţină biletele pentru faza următoare!

Reclamă

Min. 90: Se trece la loviturile de departajare, fiind egalitate după cele 90 de minute!

Min 1. A început duelul Strasbourg – Angers!

Update 18.00: Au apărut echipele de start din Strasbourg – Angers:

Reclamă 4 / 0/3

Strasbourg:

Angers:

Ziua de fotbal din Franţa va debuta de la ora 19:00. Patru partide sunt programate de la acea oră, cel mai echilibrat fiind cel dintre Strasbourg şi Angers, două formaţii din Ligue 1.

Totodată, celelalte trei meciuri, care încep la ora 19:00, sunt Grenoble – Nimes, Paris FC – Valenciennes şi Pau – Montpellier. Seara se va încheia cu duelul dintre Chateauroux – PSG, care va începe la ora 22:00.

Meciurile zilei din Cupa Franţei:

Reclamă

Programul acestui sezon de Cupa Franţei

Gardă de onoare pentru Lionel Messi, la PSG, după ce a câștigat Cupa Mondială cu Argentina

Gardă de onoare pentru Lionel Messi la revenirea la PSG, după ce a câștigat Cupa Mondială cu Argentina. Superstarul a avut o vacanță prelungită, după triumful de la Mondialul qatarez.

Întors la Paris în calitate de campion mondial, Messi a avut parte de o primire călduroasă din partea colegilor, dar și a oamenilor din staff-ul lui PSG. Aceştia i-au făcut şi celebra gardă de onoare.

Clubul parizian a postat pe rețele de socializare mai multe poze cu Messi și colegii de la PSG, dar și un videoclip cu superstarul argentinian. Oameni din staff-ul parizian îl felicită pe argentinian, fiind entuziasmați de întoarcerea acestuia în capitala Franței.

„Bonjour, Leo!”, „Félicitations”, se poate auzi în scurtul videoclip postat de campioana Franței.

Pe rețelele sociale au apărut și poze cu Messi și colegii săi de la PSG, cea mai virală fiind cea cu Neymar. Cei doi se îmbrățișează și se bucură din plin de reunire. Messi este așteptat să joace titular pentru PSG în meciul de campionat cu Angers, de pe 11 ianuarie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet