Închide meniul

Donnarumma a văzut direct cartonașul roșu, după un fault horror! Portarul lui PSG, la prima eliminare din carieră

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2023, 14:52 / Actualizat: 3 decembrie 2023, 16:13

Reclamă
Donnarumma a văzut direct cartonașul roșu, după un fault horror! Portarul lui PSG, la prima eliminare din carieră

Donnarumma a văzut direct cartonașul roșu, după un fault horror în Lr Havre - PSG

Gianluigi Donnarumma, fault horror în Le Havre - PSG/ Twitter

Gianluigi Donnarumma a văzut direct cartonașul roșu, după un fault horror comis în duelul dintre Le Havre și PSG. Portarul campioanei Franței a bifat astfel prima eliminare din carieră, după o intrare cumplită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a făcut deplasare pe terenul celor de la Le Havre, pentru duelul din etapa a 14-a din Ligue 1. Parizienii au nevoie de victorie, pentru a-și mări avansul în fruntea clasamentului.

Donnarumma a văzut direct cartonașul roșu, după un fault horror în Le Havre – PSG

În minutul 10, Gianluigi Donnarumma a văzut direct cartonașul roșu. După o centrare a portarului celor de la Le Havre, Casimir a încercat să preia balonul, în apropierea careului celor de la PSG.

Apărătorii celor dela PSG l-au scăpat din marcaj pe vârful gazdelor, iar Donnarumma a ieșit din careu, în încercarea de a opri adversarul. Portarul italian a avut însă o intrare horror, cu piciorul la nivelul capului atacantului de la Le Havre.

Arbitrul nici nu a stat pe gânduri și l-a eliminat imediat pe Gianluigi Donnarumma, care și-a lăsat echipa în inferioritate numerică după doar zece minute. Portarul italian a fost scos cu greu de pe teren de către coechipieri, după ce a văzut cartonașul roșu.

Reclamă

În locul lui Gianluigi Donnarumma, Luis Enrique l-a trimis în teren pe Arnau Tenas. Portarul iberic de 22 de ani bifează astfel primele sale minute în poarta campioanei Franței. Barcola a fost „sacrificat” de managerul spaniol, pentru a-i face loc goalkeeper-ului în teren.

În inferioritate numerică, Kylian Mbappe a reușit să deschidă scorul pentru PSG în minutul 23. Starul francez a marcat superb, din pasa lui Ousmane Dembele.

Reclamă 4 / 0/3

Scandal după PSG – Newcastle 1-1

A fost scandal după PSG – Newcastle. Meciul de pe Parc des Princes s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce Kylian Mbappe a restabilit egalitatea în minutul 90+8.

Atacantul francez a marcat dintr-o lovitură de la 11 metri contestată vehement de englezi. Szymon Marciniak, arbitrul polonez de la centru, a dictat penalty, după ce a considerat că Timo Livramento a făcut henţ în careu.

Eddie Howe, antrenorul lui Newcastle, a criticat penalty-ul obţinut de PSG în prelungirile partidei de pe Parc des Princes. Englezii conduceau cu 1-0, înainte ca Mbappe să restabilească egalitatea din lovitură de la 11 metri în minutul 90+8.

„Sincer să fiu, încă încerc să procesez. Nu am avut noroc pe final. Nu cred că a fost penalty. Ce nu se ia în considerare cu acele reluăti este cât de rapidă e acţiunea. I-a lovit pieptul mai întâi şi după i-a lovit mâna. Dacă îi lovea mâna prima oară, tot nu era penalty, pentru că era foarte aproape. Cred că este o decizie greşită şi e frustrant pentru noi”, a declarat Eddie Howe, potrivit dailymail.co.uk.

Luis Enrique nu a fost de acord cu omologul său de pe banca lui Newcastle şi consideră că decizia arbitrlului polonez a fost corectă:

Este fotbal, nu baschet. Suntem echipa care a marcat cele mai multe goluri în Europa. A gost o zi în care mingea nu a vrut să intre. A fost ca scenariul unui film de groază, dar sperăm să terminăm pe primul loc grupa”, a spus şi Luis Enrique, citat de marca.com.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și