Închide meniul

„Echipa, mai presus de orice individualităţi” Luis Enrique a reacţionat, după anunţul plecării lui Kylian Mbappe de la PSG

Alex Masgras Publicat: 16 februarie 2024, 16:04

Reclamă
„Echipa, mai presus de orice individualităţi Luis Enrique a reacţionat, după anunţul plecării lui Kylian Mbappe de la PSG

Luis Enrique a reacţionat, după anunţul plecării lui Kylian Mbappe de la PSG

Luis Enrique şi Kylian Mbappe / Profimedia

Luis Enrique a reacţionat, după anunţul plecării lui Kylian Mbappe de la PSG. Antrenorul parizienilor a susţinut o conferinţă de presă premergătoare meciului cu Nantes, din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enrique a fost întrebat de jurnaliştii prezenţi şi despre plecarea lui Kylian Mbappe. Starul francez de 25 de ani nu va mai continua pe Parc des Princes din vară.

Luis Enrique a reacţionat, după anunţul plecării lui Kylian Mbappe de la PSG

Antrenorul echipei de fotbal PSG, Luis Enrique, nu a dorit să comenteze vineri informaţiile privind plecarea lui Kylian Mbappe de la formaţia din capitala Franţei, scrie AFP.

„Nu am ce veşti să vă dau. Voi evita să abordez acest subiect înainte ca părţile implicate să se pronunţe. Deocamdată, nici jucătorul, nici clubul nu au declarat nimic oficial, după ce ei se vor exprima, atunci vă voi spune şi eu opinia mea”, le-a spus tehnicianul jurnaliştilor, potrivit agerpres.ro.

Întrebat totuşi despre viitorul clubului fără superstarul său, Luis Enrique a arătat: „Echipa şi clubul sunt mai presus de orice individualităţi”.

Reclamă

Referitor la posibile transferuri de jucători în viitorul apropiat, antrenorul a menţionat că aceste aspecte le discută cu conducerea clubului.

„Mă consult zilnic cu conducerea grupării, împreună lucrăm la prezentul şi la viitorul echipei”, a punctat Luis Enrique.

Contractul lui Mbappe expiră pe 30 iunie şi, conform ultimelor informaţii, el nu îşi va mai prelungi contractul cu campioana Franţei, devenind principala atracţie pentru mercato de vară.

Reclamă 4 / 0/3

După şapte sezoane la PSG, Mbappe, care a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului, va juca în altă parte din sezonul viitor.

În pole-position pentru aducerea lui Mbappe ar fi Real Madrid, club care a negociat cu el în 2019, 2021 şi 2022, însă transferul nu s-a realizat. Cu toate acestea, şi alte mari cluburi europene ar fi interesate de serviciile internaţionalului francez.

Kylian Mbappe pleacă de la PSG!

Kylian Mbappe pleacă de la PSG! Starul francez de 25 de ani l-a anunţat pe Nasser Al Khelaifi, preşedintele clubului parizian, că va pleca de pe Parc des Princes la finalul acestui sezon.

Starul francez mai avea contract până în vară cu campioana din Ligue 1, după ce a refuzat să semneze prelungirea contractului. Astfel, el o va părăsi pe PSG din postura de jucător liber de contract.

Potrivit lui Fabrizio Romano şi L’Equipe, PSG atacantul francez de 25 de ani i-a transmis lui Nasser Al Khelaifi că nu va mai continua pe Parc des Princes din această vară. În ultimii ani, situaţia lui Mbappe de la Paris a ţinut prima pagină a ziarelor, în contextul în care Real Madrid l-a dorit insistent pe atacantul francez.

„Kylian Mbappe l-a informat pe preşedintele Nasser Al-Khelaifi că va pleca de la club din postura de jucător liber de contract. Termenii despărţirii nu au fost încă stabiliţi, dar va părăsi Pairsul în vară. Kylian nu şi-a îndeplinit toate angajamentele faţă de club”, a scris Fabrizio Romano, pe contul său de Twitter.

Ştirea a fost confirmată şi de David Ornstein, cel care a anunţat că PSG va salva 200 de milioane de euro pe an odată cu plecarea lui Mbappe, iar clubul parizian va urma să se concentreze asupra creşterii tinerilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și