Închide meniul

Fabian Ruiz a ajuns la un acord cu PSG! Lovitura anunţată de L’Equipe

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 august 2022, 15:10

Fabian Ruiz a ajuns la un acord cu PSG! Lovitura anunţată de LEquipe

Fabian Ruiz a ajuns la un acord cu PSG

Fabian Ruiz, în tricoul lui Napoli / Profimedia Images

Fabian Ruiz a ajuns la un acord pentru un viitor contract cu PSG, care va negocia transferul său de la Napoli, actualul club al internaţionalului spaniol, conform L’Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dincolo de voinţa jucătorului andaluz, PSG mizează şi pe faptul că actualul contract a lui Ruiz expiră în iunie 2023, motiv pentru care cele două cluburi vor începe negocierile.

Fabian Ruiz a ajuns la un acord cu PSG

Spaniolul joacă la Napoli din 2018, după un transfer de 30 de milioane de euro de la Betis Sevilla. El a disputat 166 meciuri şi a marcat 22 de goluri în toate competiţiile pentru napolitani. La naţionala Spaniei, Ruiz are 15 selecţii şi un gol.

Săptămâna trecută, antrenorul parizienilor, Christophe Gathier, susţinea că vor mai exista trei achiziţii până la finalul mercato de vară. PSG s-a întărit până acum cu Vitinha, Renato Sanches, Hugo Ekitike şi Nordi Mukiele.

Lionel Messi, la PSG până în 2024

Lionel Messi ar putea fi jucătorul lui PSG până în vara lui 2024. Conducerea campioanei Franţei vrea să-i prelungească actualul contract al starului argentinian pentru încă un sezon.

Reclamă

Conducerea clubului francez Paris Saint-Germain doreşte să-i prelungească cu un an, până în iunie 2024, contractul lui Lionel Messi, anunţă cotidianul sportiv Marca.

Campioana en titre a Franţei nu vrea să renunţe la veniturile suplimentare generate de prezenţa starului sud-american pe Parc des Princes, în ciuda faptului că randamentul sportiv al lui Messi în primul său an la PSG a fost departe cei cel arătat anterior în cele 17 sezoane petrecute la Barcelona. Messi a generat profituri uriaşe pentru clubul parizian, într-un singur sezon petrecut în capitala Franţei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Fabian Ruiz a ajuns la un acord cu PSG
  • Contractul lui Ruiz cu Napoli expiră în vara lui 2023

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și