Închide meniul

Neymar, reverenţă în faţa lui Lionel Messi după PSG – Nantes 4-0: „Va rămâne la fel pentru totdeauna! Vreau să facem lucruri mari!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2022, 9:53

Neymar, reverenţă în faţa lui Lionel Messi după PSG – Nantes 4-0: „Va rămâne la fel pentru totdeauna! Vreau să facem lucruri mari!

Lionel Messi şi Neymar, bucurie după marcarea unui gol

Lionel Messi şi Neymar, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Neymar a făcut o reverenţă în faţa lui Lionel Messi după PSG – Nantes 4-0. Campioana Franţei s-a distrat şi a câştigat Supercupa. La final, brazilianul a avut un mesaj pentru criticii colegului său, cărora le-a transmis că Balonul de Aur va continua să facă spectacol în Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi şi Neymar au marcat super-goluri în Supercupa Franţei, iar brazilianul anunţă că are foame de trofee. Acesta speră să rămână la PSG şi să câştige toate competiţiile: Ligue 1, Cupa Franţei şi UEFA Champions League.

Neymar, reverenţă în faţa lui Lionel Messi după PSG – Nantes 4-0

„A fost un meci bun. Am luptat pentru un nou trofeu şi am vrut să îl câştigăm. Nu cred că Lionel Messi este un nou jucător. Oamenii vorbesc mult, dar nu cunosc ce se întâmplă.

Rămâne acelaşi jucător pentru totdeauna şi va face mereu diferenţa. Sper ca noi trei, eu, Leo şi Kylian să rămânem la PSG şi să facem lucruri mari”, a spus Neymar, citat de lequipe.fr.

Neymar, nesigur în privinţa viitorului său la PSG: „Nu ştiu ce planuri au cu mine”

Neymar şi-a manifestat dorinţa de a rămâna la PSG, însă Christophe Galtier este nesigur în privinţa viitorului starului brazilian. Totul va fi în ceaţă până la încheierea perioadei de mercato, după cum afirmă chiar antrenorul parizienilor.

Reclamă

PSG se pregăteşte de startul noului sezon, cu un nou antrenor pe banca, Christophe Galtier. Conducerea clubului parizian continuă curăţenia de vară, iar cel vizat este unul dintre starurile echipei, Neymar.

”Întotdeauna mi-am dorit să rămân aici, la PSG. Însă până acum clubul nu mi-a comunicat nimic, nu am discutat cu conducerea şi nu ştiu ce planuri au pentru mine”, a spus Neymar, potrivit L’Equipe.

Tot sâmbătă, antrenorul Christophe Galtier a declarat că nu ştie ce se va întâmpla cu Neymar în perioada următoare: ”Îl anunţăm că pleacă, îl anunţăm că va rămâne… nu ştiu ce va fi în viitorul apropiat, până la închiderea perioadei de transferuri”, a spus Galtier.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar are contract cu PSG pentru încă cinci ani, până în iunie 2027. În ulimul sezon, starul brazilian a bifat 28 de partide în toate competiţiile, marcând 13 goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 8.

Lionel Messi, la PSG până în 2024

Lionel Messi ar putea fi jucătorul lui PSG până în vara lui 2024. Conducerea campioanei Franţei vrea să-i prelungească actualul contract al starului argentinian pentru încă un sezon.

PSG se pregăteşte de noul sezon de Ligue 1, alături de un nou antrenor. Christophe Galtier a fost instalat pe banca lui PSG, după demiterea lui Mauricio Pochettino.

Conducerea clubului francez Paris Saint-Germain doreşte să-i prelungească cu un an, până în iunie 2024, contractul atacantului argentinian Lionel Messi, anunţă cotidianul sportiv Marca.

Campioana en titre a Franţei nu vrea să renunţe la veniturile suplimentare generate de prezenţa starului sud-american pe Parc des Princes, în ciuda faptului că randamentul sportiv al lui Messi în primul său an la PSG a fost departe cei cel arătat anterior în cele 17 sezoane petrecute la FC Barcelona. Messi a generat profituri uriaşe pentru clubul parizian, într-un singur sezon petrecut în capitala Franţei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și