Închide meniul

Gennaro Gatusso a semnat cu Olympique Marseille. Italianul revine pe banca tehnică a unei echipe după aproape 9 luni

Alex Ioniță Publicat: 27 septembrie 2023, 21:44

Reclamă
Gennaro Gatusso a semnat cu Olympique Marseille. Italianul revine pe banca tehnică a unei echipe după aproape 9 luni

Gennaro Gatusso a semnat cu Olympique Marseille

Gennaro Gattuso, în timpul unui meci / Profimediaimages

Gennaro Gatusso a semnat cu Olympique Marseille. Tehnicianul a fost liber de contract după despărțirea de Valencia, din data de 30 ianuarie a acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul o preia pe Olympique Marseille într-un moment delicat pentru club. Formația franceză a început cu stângul noul sezon de Ligue 1, iar, în momentul de față, se află pe poziția a 8-a în campionat, cu 9 puncte după primele 6 etape disputate.

Gennaro Gatusso a semnat cu Olympique Marseille. Primele declarații ale italianului, din postura de antrenor al clubului din Franța

Oficialii celor de la Olympique Marseille căutau un nou antrenor după plecarea lui Marcelino, din urmă cu o săptămână. Acum, aceștia l-au instalat pe banca tehnică pe Gennaro Gatusso, care a oferit și prima declarație din postura de antrenor al celor de la OM.

„Sunt foarte fericit şi mândru să mă alătur lui Olympique Marseille. Un club şi un stadion, Orange Vélodrome, pe care am avut ocazia să evoluez ca jucător, renumit în toată Europa pentru pasiunea şi fervoarea care emană din el.

Abia aştept să mă apuc de lucru cu noul meu grup şi să accept următoarele provocări care ne aşteaptă”, a transmis italianul, după semnarea contractului, potrivit site-ului oficial al lui Olympique Marseille.

Reclamă

Campionul mondial cu Italia, din 2006, și-a început cariera de antrenor în anul 2013, la FC Sion. Apoi, le-a antrenat, pe rând, pe: Palermo, OFI Creta, AC Pisa, AC Milan U19, AC Milan, SSC Napoli și Valencia. Singurul trofeu câștigat, până în momentul de față, în cariera de tehnician este o Cupă a Italiei, în sezonul 2019/2020, cu Napoli.

Pentru antrenorul italian, primul meci pe banca lui Marseille va fi cu Monaco, în deplasare, pe data de 30 septembrie, de la ora 22:00.

Panică la PSG! Kylian Mbappe s-a accidentat în derby-ul cu Marseille

Au fost momente de panică la PSG, după ce Kylian Mbappe s-a accidentat în timpul derby-ului cu Marseille. Starul francez a părăsit terenul în minutul 32, fiind înlocuit de Goncalo Ramos.

Reclamă 4 / 0/3

PSG s-a impus categoric în derby-ul Franţei, cu Marseille. Trupa de pe Parc de Princes a urcat pe locul trei în clasament, lider fiind Brest.

În minutul 32, Kylian Mbappe a cerut schimbare, fiind accidentat. Atacantul lui PSG a resimţit un discomfort la gleznă, după un duel cu Balerdi, duel în urma căruia s-a dictat lovitură liberă, transformată în gol de Hakimi.

Mbappe a fost schimbat cu Goncalo Ramos, şi a mers direct la vestiare. Presa din Franţa a anunţat că starul francez a fost imediat consultat de medici, şi va fi supus unor controale mai amănunţite mâine, pentru a se stabili exact gravitatea accidentării.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:13 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și