Închide meniul

Panică la PSG! Kylian Mbappe s-a accidentat în derby-ul cu Marseille! A mers direct la vestiare, după ce a fost schimbat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 septembrie 2023, 23:59

Panică la PSG! Kylian Mbappe s-a accidentat în derby-ul cu Marseille! A mers direct la vestiare, după ce a fost schimbat

Panică la PSG, după Kylian Mbappe s-a accidentat în derby-ul cu Marseille

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Au fost momente de panică la PSG, după ce Kylian Mbappe s-a accidentat în timpul derby-ului cu Marseille. Starul francez a părăsit terenul în minutul 32, fiind înlocuit de Goncalo Ramos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG s-a impus categoric în derby-ul Franţei, cu Marseille. Trupa de pe Parc de Princes a urcat pe locul trei în clasament, lider fiind Brest.

Panică la PSG, după Kylian Mbappe s-a accidentat în derby-ul cu Marseille

În minutul 32, Kylian Mbappe a cerut schimbare, fiind accidentat. Atacantul lui PSG a resimţit un discomfort la gleznă, după un duel cu Balerdi, duel în urma căruia s-a dictat lovitură liberă, transformată în gol de Hakimi.

Mbappe a fost schimbat cu Goncalo Ramos, şi a mers direct la vestiare. Presa din Franţa a anunţat că starul francez a fost imediat consultat de medici, şi va fi supus unor controale mai amănunţite mâine, pentru a se stabili exact gravitatea accidentării.

Francezii mai notează şi faptul că Kylian Mbappe ar putea rata confruntarea cu Newcastle, din grupele Champions League, meciul urmând să se desfăşoare peste zece zile.

Reclamă

Kylian Mbappe traversa o formă de vis la PSG, în acest sezon. Starul francez reuşise să marcheze opt goluri, în cele cinci meciuri bifate. De altfel, Mbappe a marcat în fiecare meci bifat, şi şi-a oprit seria senzaţională chiar în derby-ul cu Marseille.

Chiar şi fără Kylian Mbappe, PSG s-a impus fără emoţii în duelul cu Marseille. Parizienii au deschis scorul prin Hakimi, care a transformat superb o lovitură liberă, în minutul 8.

Ulterior, Kolo Muani a marcat primul gol, după transferul la PSG. Francezul a punctat în minutul 37. În minutul 47, a „ieşit la rampă” şi Goncalo Ramos. Atacantul transferat de PSG în schimbul sumei de 65 de milioane de euro a dus scorul la 3-0. Ramos a stabilit şi scorul final, punctând cu un şut puternic, în minutul 89.

Reclamă 4 / 0/3

Nasser Al-Khelaifi: „Kylian Mbappe merită Balonul de Aur”

Nasser Al-Khelaifi susţine că jucătorul lui PSG, Kylian Mbappe, merită Balonul de Aur, adăugând că problemele pe care l-a avut în debutul acestui sezon cu starul fotbalului francez „rămân în familie”, informează AFP.

„Problemele pe care le-am avut rămân în familie, iar Kylian face parte din familie”, a declarat Al-Khelaifi într-un interviu acordat presei franceze.

Lăsat în afara lotului pentru că a refuzat să-şi prelungească contractul care expiră în iunie 2024, Mbappe a ratat aproape toată pregătirea din intersezon sub comanda noului antrenor al lui PSG, Luis Enrique. El nu a semnat deocamdată un nou acord cu clubul parizian, chiar dacă a revenit între timp în lotul primei echipe.

„Sunt mândru de ceea ce face el şi de ceea ce face întreaga echipă. Avem cel mai bun jucător din lume şi, din punctul meu de vedere, merită Balonul de Aur”, a adăugat preşedintele lui PSG.

Kylian Mbappe (24 ani) este cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint-Germain, cu un total de 220 de goluri în 265 de meciuri. El a înscris opt goluri în cinci meciuri disputate de la debutul acestui sezon.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și