Închide meniul

Giovanni Becali nu regretă că i-a „scăpat” transferul lui Rareş Ilie la Nice: „La revedere! Se naşte altul”

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2022, 18:56

Giovanni Becali nu regretă că i-a „scăpat transferul lui Rareş Ilie la Nice: „La revedere! Se naşte altul

Trei jucători din Liga 1, pe "radarul" unor trupe de top din Europa! Anunţul lui Giovanni Becali

Giovanni Becali/ Profimedia

  • Giovanni Becali nu-l regretă pe Rareş Ilie
  • Ce a declarat agentul FIFA

Giovanni Becali nu regretă că i-a „scăpat” transferul lui Rareş Ilie la Nice. Agentul a declarat că jucătorii pun o presiune mult prea mare asupra sa, şi pentru acest motiv nu vrea să mai atragă alţii noi în agenţia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Ilie s-a despărţit în această vară de Rapid. Nice l-a cumpărat pe mijlocaşul român în schimbul a cinci milioane de euro.

Giovanni Becali nu regretă că i-a „scăpat” transferul lui Rareş Ilie la Nice

Giovanii Becali susţine că Rareş Ilie nu este o pierdere pentru agenţia sa. Agentul FIFA nu regretă faptul că nu s-a ocupat de transferul mijlocaşului la Nice, în ciuda sumei puse în joc de către francezi.

Reclamă

Nici nu mai vreau să semnez prea mulţi jucători. Toţi au… ‘ai găsit echipă, nea Giovanni?’. Să nu mai semnăm, doar pe câţiva. Când om avea ofertă… Noi, în proporţie de 80%, dominăm piaţa, aşa că… Ne scapă unul, ne scapă. Ne-a scăpat Rareş Ilie, la revedere, care-i problema? Se naşte altul”, a declarat Giovanni Becali, pentru Orange Sport.

Giovanni Becali a anunțat unde va juca Olimpiu Moruțan în sezonul viitor

Giovanni Becali a anunțat că Olimpiu Moruțan va juca la Pisa și în sezonul viitor. Agentul de jucător e sigur că italienii vor dori să-l transfere definitiv de la Galatasaray.

Reclamă

După un prim sezon dezamăgitor în Turcia, Moruțan a fost împrumutat de Galatasaray la Pisa, unde a reușit deja un gol și trei assist-uri în opt apariții. Giovanni Becali e convins că cifrele românului „vor exploda” în Serie B.

„Moruțan este un jucător tânăr, are nevoie să i se acorde răbdare. Anul trecut, a început bine la Galatasaray, însă apoi, din diferite motive, nu s-a mai putut exprima la adevărata sa valoare.

Pisa este un nou început pentru el. Acum învață limba, îl ajută Marin și Rus. Treptat, va ajunge să dea randamentul dorit. Pisa crede mult în Moruțan și selecționerul României îl așteaptă.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul sezonului, Pisa are opțiune să-l cumpere. Sunt sigur că va deveni un jucător important la Pisa, mai ales după ianuarie. Nu cred că se va întoarce în Turcia”, a spus Giovanni Becali, pentru italienii de la La Nazione.

Rareş Ilie, despre diferenţele mari între Liga 1 şi Ligue 1

Rareş Ilie resimte diferenţele mari între Liga 1 şi Ligue 1, după transferul la Nice. Condiţia fizică trebuie să fie la nivel înalt, pentru a avea şanse cu forţele din Franţa.

„Sunt diferențe mari față de România la nivel de condiții, antrenamente, meciuri, nutriție, refacere. Cea mai puternică e însă schimbarea de ritm. Jucam și în țară din trei în trei zile, dar aici e vorba și despre intensitate. E dificil și fizic, și psihic. Trebuie să fii foarte atent la refacere, la odihnă.

Mă simt însă mult mai bine decât la început. M-am obișnuit. E clar că indicatorii fizici de aici sunt superiori, pornind de la numărul de kilometrii parcurși într-un meci. Nivelul competiției te obligă să ridici ștacheta dacă vrei să reziști.

Știam de acasă, de la colegii mai experimentați, că e nevoie de o pregătire fizică serioasă peste hotare, iar asta m-a făcut să muncesc și mai mult încă din România, unde lucram suplimentar. Mi-a prins bine. La fel procedez și la Nice. Mai rămâi cu o durere, cu o vânătaie, dar nimeni nu se plânge.

Te adaptezi. Și a mai fost faptul că, la început, ești singur printre oameni pe care nu-i cunoști. E normal să nu te simți în largul tău imediat. Dar totul e ok”, a spus Rareș Ilie, conform playsport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Giovanni Becali nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun fotbalist din istorie
Fotbal extern • 17 mart., 20:13
Giovanni Becali nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun fotbalist din istorie: „Un geniu! Pentru mine e numărul 1”
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet
Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG
Fotbal extern • 13 mart., 23:04
Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG! Fază incredibilă în Cupa Franţei, live în AntenaPLAY
Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man
AntenaPLAY • 4 mart., 13:30
Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man! Adevărul din spatele interesului lui Napoli: „Asta e cel mai important!”
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru "Regele" Gică Hagi
Fotbal • 3 mart., 15:11
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru „Regele” Gică Hagi! Ilie Dumitrescu a fixat prețul: „Oho… era rar!”