Închide meniul

Goncalo Ramos a semnat cu PSG! Benfica primeşte o sumă uriaşă în schimbul atacantului de 22 de ani

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2023, 23:05

Reclamă
Goncalo Ramos a semnat cu PSG! Benfica primeşte o sumă uriaşă în schimbul atacantului de 22 de ani

Goncalo Ramos a semnat cu PSG

Goncalo Ramos a plecat de la Benfica / Profimediaimages

Goncalo Ramos a semnat cu PSG. Jucătorul care l-a lăsat rezervă pe Cristiano Ronaldo la Campionatul Mondial din Qatar a fost prezentat oficial de campioana din Ligue 1. Benfica va primi o sumă uriaşă după ce l-a vândut pe atacantul de 22 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Să scriem istorie la Paris„, a fost mesajul postat de PSG, prin care a anunţat transferul lui Goncalo Ramos.

Goncalo Ramos a semnat cu PSG

Potrivit lequipe.fr, PSG plăteşte pentru tânărul portughez nu mai puţin de 65 de milioane de euro. La această sumă se adaugă alte 15 milioane de euro sub formă de bonusuri. Pentru a nu avea probleme cu fair-play-ul financiar, momentan parizienii l-au adus pe Ramos sub formă de împrumut, dar sunt obligaţi să îl transfere definitiv. Au achitat deja 20 de milioane de euro.

Sezonul trecut, Goncalo Ramos a avut cifre de senzaţie. A reuşit 27 de goluri şi 12 pase decisive în 47 de meciuri. Are o cotă de piaţă de 50 de milioane de euro pe Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă 4

Vestea transferului vine într-un moment în care şeicul lui PSG l-a pierdut pe Messi şi nu l-a putut convinge pe Kylian Mbappe să îşi prelungească contractul. Mai mult decât atât, Neymar şi-a manifestat interesul de a pleca la PSG.

Goncalo Ramos a fost adus la seniorii Benficăi în toamna lui 2020, de la echipa secundă a clubului portughez. La 21 de ani şi 260 de zile, Goncalo Ramos a devenit cel mai tânăr jucător al lusitanilor care înscrie şi dă pasă de gol într-un singur meci din Champions League.

Reclamă

Goncalo Ramos, direct în istorie după hat-trick-ul de senzație din Portugalia – Elveția 6-1

Goncalo Ramos a intrat direct în istorie, după hat-trick-ul de senzație reușit în Portugalia – Elveția. Tânărul de 21 de ani l-a făcut uitat pe Cristiano Ronaldo, într-un meci în care starul lusitan a fost rezervă.

Ramos a devenit primul jucător care reușește un hat-trick în primul meci al său de la un Campionat Mondial, de la Miroslav Klose, din 2002. Atacantul de la Benfica a făcut o partidă perfectă în optimi, după ce în toate meciurile din grupă a fost rezervă.

Ultimii doi jucători care au reușit să marcheze un hat-trick pentru Portugalia au fost Cristiano Ronaldo, la Campionatul Mondial din 2018, într-o partidă cu Spania, și Goncalo Ramos în meciul cu Elveția.

L’Equipe: Neymar l-a anunţat pe Nasser Al-Khelaifi că vrea la Barcelona!

Este haos total la PSG, care nu a reuşit să îl convingă pe golgheterul Mbappe să semneze un nou contract. Acum, Neymar i-a pus „pe jar” pe şefii clubului, care caută soluţii pentru a rezolva problemele uriaşe.

Brazilianul i-ar fi anunţat duminică pe conducătorii clubului că are intenţia de a o părăsi pe PSG în această vară. Atacantul în vârstă de 31 de ani, care are o cotă de piaţă de 60 de milioane de euro, îşi forţează plecarea. Parizienii au plătit pentru el, în 2017, o sumă fabuloasă. L-au adus chiar de la Barcelona în schimbul a 222 de milioane de euro.

Neymar este determinat să se întoarcă la Barcelona la şase ani după ce a plecat„, asigură jurnaliştii celebrului cotidian din Franţa.

Patronul lui PSG a încercat să îl convingă pe Neymar să plece anul trecut, dar sud-americanul nu a vrut să audă şi şi-a dorit să joace lângă bunul său prieten Messi. Nasser Al-Khelaifi îşi dorea atunci să scape de salariul uriaş pe care îl primeşte Neymar: 3 milioane de euro, brut, pe lună!

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și