Închide meniul

L’Equipe: Neymar l-a anunţat pe Nasser Al-Khelaifi că vrea la Barcelona! Haos la PSG

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2023, 19:27

LEquipe: Neymar l-a anunţat pe Nasser Al-Khelaifi că vrea la Barcelona! Haos la PSG

L'Equipe: Neymar l-a anunţat pe Nasser Al-Khelaifi că vrea la Barcelona! Haos la PSG

Neymar, într-un meci pentru PSG / Profimediaimages

Jurnaliştii de la L’Equipe au dezvăluit că Neymar l-a anunţat pe Nasser Al-Khelaifi că vrea să plece de la PSG şi să semneze cu Barcelona. Este vestea şoc a momentului! Campioana Franţei poate rămâne fără toate starurile din ofensivă. Lionel Messi a plecat primul şi ar putea fi urmat de Kylian Mbappe şi Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este haos total la PSG, care nu a reuşit să îl convingă pe golgheterul Mbappe să semneze un nou contract. Acum, Neymar i-a pus „pe jar” pe şefii clubului, care caută soluţii pentru a rezolva problemele uriaşe.

L’Equipe: Neymar l-a anunţat pe Nasser Al-Khelaifi că vrea la Barcelona

Brazilianul i-ar fi anunţat duminică pe conducătorii clubului că are intenţia de a o părăsi pe PSG în această vară. Atacantul în vârstă de 31 de ani, care are o cotă de piaţă de 60 de milioane de euro, îşi forţează plecarea. Parizienii au plătit pentru el, în 2017, o sumă fabuloasă. L-au adus chiar de la Barcelona în schimbul a 222 de milioane de euro.

Neymar este determinat să se întoarcă la Barcelona la şase ani după ce a plecat„, asigură jurnaliştii celebrului cotidian din Franţa.

Patronul lui PSG a încercat să îl convingă pe Neymar să plece anul trecut, dar sud-americanul nu a vrut să audă şi şi-a dorit să joace lângă bunul său prieten Messi. Nasser Al-Khelaifi îşi dorea atunci să scape de salariul uriaş pe care îl primeşte Neymar: 3 milioane de euro, brut, pe lună!

Reclamă

În cele 112 meciuri jucate în Ligue 1, Neymar a înscris 82 de goluri şi a oferit 50 de pase decisive. Totuşi, brazilianul are o problemă. Din informaţiile sursei citate anterior, Xavi nu este tocmai dornic să îl aducă la campioana Spaniei.

Neymar s-a distrat cu apărarea lui Dan Petrescu la revenirea pe teren

Neymar s-a distrat cu apărarea lui Dan Petrescu. Fotbalistul brazilian legitimat la PSG a deschis scorul în amicalul de gală pe care echipa antrenorului român, Jeonbuk, l-a disputat împotriva campioanei Franței.

Neymar a marcat în partida amicală pe care PSG o joacă împotriva lui Dan Petrescu, în minutul 40. Acesta s-a distrat cu apărarea celor de la Jeonbuk și a marcat cu un șut din afara careului, pe care portarul nu l-a putut para.

Reclamă 4 / 0/3

Starul brazilian a mai reușit să marcheze încă un gol în minutul 83 al meciului, după ce a scăpat singur cu portarul. Acesta a înscris simplu și a dus scorul la 2-0 pentru formația pariziană.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și