Închide meniul

Incidente uluitoare înainte de Marseille – Lyon! Fabio Grosso a fost umplut de sânge. Meciul nu se va juca în această seară

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2023, 22:04

Reclamă
Incidente uluitoare înainte de Marseille – Lyon! Fabio Grosso a fost umplut de sânge. Meciul nu se va juca în această seară

Incidente uluitoare înainte de Marseille - Lyon

Fabio Grosso a fost umplut de sânge / Colaj Twitter

Au avut loc incidente uluitoare înainte de derby-ul Olympique Marseille – Olympique Lyon, din etapa a 10-a din Ligue 1. Ultraşii gazdelor au aruncat cu pietre în autocarul rivalilor, iar Fabio Grosso a fost umplut de sânge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un geam al autocarului a fost spart, iar antrenorul lui Lyon a avut de suferit. Acesta a fost lovit din plin şi a avut nevoie de intervenţia medicilor.

Incidente uluitoare înainte de Marseille – Lyon

Update 22:04: John Textor, patronul lui Lyon, a oferit ultimele detalii legate de incidentele de la Marseille, potrivit lequipe.com:

„Nu am cerut amânarea partidei. Liga ne-a spus că va vorbi cu echipa. Jucătorii au vrut să joace, erau pregătiţi. Căpitanul nostru a fost incredibil în vestiar. Decizia nu a depins de noi pentru că s-a întâmplat în afara stadionului. Fotbalul nu ar trebuie să se dispute în astfel de condiţii.

Nu putea să vorbească (n.r Fabio Grosso). Avea cioburi în faţă. Sunt nervos, la fel şi jucătorii, antrenorul. Noi eram pregătiţi să jucăm şi fanii voiau să vadă meciul”.

Reclamă

Update 21.45: Potrivit L’Equipe, meciul dintre Marseille şi Lyon nu se va disputa în această seară. Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al celor de la Marseille.

Nu este pentru prima oară când au loc incidente la o partidă între Marseille şi Lyon. Pe 21 noiembrie 2021, o sticlă a fost aruncată în Dimitri Payet de fanii lui Lyon, iar meciul a fost întrerupt. Partida s-a rejucat ulterior fără spectatori, iar Lyon s-a impus cu 2-1.

Italianul în vârstă de 45 de ani a coborât din autocar plin de sânge şi a fost dus la vestiare, acolo unde a primit îngrijiri medicale. Imaginile surprinse de camere sunt tulburătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Fabrizio Romano a postat două fotografii în care se văd urmările loviturii încasate de Fabio Grosso.

Există riscul ca derby-ul din Ligue 1 să nu se mai dispute. Observatorul partidei discută în aceste momente cu forţele de ordine.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și