Închide meniul

Ionuț Radu și-a găsit echipă și se va despărți de Inter! Destinația aleasă de portarul român

Alex Ioniță Publicat: 3 august 2024, 14:52

Reclamă
Ionuț Radu și-a găsit echipă și se va despărți de Inter! Destinația aleasă de portarul român

Ionuț Radu și-a găsit echipă și se va despărți de Inter!

Ionut Radu / Profimedia

Ionuț Radu și-a găsit echipă și se va despărți de Inter! Acesta este anunțul făcut de presa din Italia, despre portarul care a făcut spectacol la EURO U21 din 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu nu va mai rămâne la Inter, formație care l-a împrumutat în ultimele sezoane la mai multe formații. Ultima dată, românul a fost legitimat la Bournemouth, în Premier League, însă nu a reușit să se impună în primul 11.

Ionuț Radu și-a găsit echipă și se va despărți de Inter!

Acum, potrivit informațiilor oferite de publicația Tuttosport, portarul ajuns la 27 de ani își dorește să evolueze la Nantes din Ligue 1, formație care este și ea interesată de serviciile românului. Nu ar fi prima experiență a lui Radu în Franța, având în vedere că a mai jucat la Auxerre, în 2023.

Contractul lui Ionuț Radu cu Inter expiră în vara anului viitor, însă formația din peninsulă dorește să îl cedeze acum, pentru a încasa și o sumă de transfer în schimbul acestuia.

Românul a ajuns la Inter în anul 2013, de la Pergolettese. În cariera sa a mai evoluat la: Avellino, Genoa, Parma, Cremonese, Auxerre și Bournemouth. În momentul de față este cotat la 3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă 4

Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Ionuț Radu în topul eșecurilor din acest mileniu

Conform unei analize întocmite de Gazzetta dello Sport, Ionuț Radu a fost inclus în primul 11 al dezamăgirilor din acest mileniu, din fotbalul italian. Italienii nu au uitat de gafa colosală a acestuia, din meciul cu Bologna, dar au subliniat faptul că portarul a avut evoluții modeste și pe vremea când a apărat poarta celor de la Cremonese.

„Eroarea decisivă din meciul Bologna – Inter de anul trecut i-a costat titlul pe nerazzurri. La aceasta se adaugă perioada nefastă de la Cremonese, de unde ne amintim alte inexactități ale lui. E un portar cu calitate, dar trebuie să se regăsească. A fost împrumutat la Bournemouth”, au notat italienii de la Gazzetta dello Sport.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:50

Simone Biles a câştigat medalia de aur la sărituri! Un nou record uriaş pentru gimnasta din SUA

18:40

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol

18:33

Ioan Becali, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Olimpiu Moruţan: „E slăbiciunea lor!”

18:31

„Mi-a zis că e lipsă de respect!” Mircea Rednic continuă „războiul” cu Adi Mutu şi i-a dat replica: „Nu se poate compara cu mine”

18:09

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 9 | Speranţe tricolore la atletism. Bianca Ghelber şi Stella Rutto, atac la medalii

18:03

Carlos Edriel Yulo a câştigat medalia de la aur la sol. Moment istoric pentru sportivul din Filipine

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 4 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 5 Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic 6 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”
Citește și