Închide meniul

Kylian Mbappe a dezvăluit că a negociat și cu Liverpool! ”Da, sunt sincer! Roșul este culoarea preferată a mamei”

Dan Roșu Publicat: 24 mai 2022, 8:48

Kylian Mbappe a dezvăluit că a negociat și cu Liverpool! ”Da, sunt sincer! Roșul este culoarea preferată a mamei”

Kylian Mbappe a dezvăluit că a negociat și cu Liverpool!

Kylian Mbappe, în cadrul unei conferințe de presă / Profimedia Images

  • Kylian Mbappe e cotat la 160 de milioane de euro
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Kylian Mbappe a dezvăluit că a negociat cu Liverpool un eventual transfer în această vară. Atacantul francez a ales să rămână la PSG, dar Real Madrid nu a fost singurul club uriaș de care a fost aproape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul susține că a avut discuții cu ”cormoranii” și ar fi putut deveni răspunsul perfect al lui Liverpool după ce Manchester City l-a transferat pe Erling Haaland. Totuși, Mbappe a lăsat clar să se înțeleagă că favorita unui transfer era Real Madrid.

Kylian Mbappe a negociat cu Liverpool

”Da, sunt sincer. Am vorbit cu Liverpool pentru că roșul este culoarea preferată a mamei, iar mama iubește Liverpool. De ce? Nu știu, întreabă-o pe ea. Ne-am întâlnit cu ei în urmă cu câțiva ani, când am fost la Monaco, e un club grozav… Acum am vorbit puțin cu ei, dar nu mult… Până la urmă alegerea a fost între Real Madrid și PSG”, a spus Mbappe, citat de Marca.

Reclamă

Până la urmă, Kylian a fost convins de Al-Khelaifi să rămână la PSG, alături de Lionel Messi și Neymar. Starul va avea control complet asupra operațiunilor sportive. Mai mult, chiar și președintele Emmanuel Macron l-a sfătuit să rămână în Hexagon.

Kylian Mbappe, prima conferință de presă după ce și-a prelungit contractul cu PSG

Kylian Mbappe a susținut prima conferință de presă după ce a refuzat-o pe Real Madrid și și-a prelungit contractul cu PSG. Starul de 23 de ani a explicat ce l-a determinat să ia această decizie.

Reclamă

„Am luat decizia de a rămâne săptămâna trecută și nu le-am spus colegilor. Toți au fost surprinși. Apoi l-am sunat pe Florentino Perez. Am un mare respect pentru Real Madrid. Au făcut totul pentru a-mi facilita sosirea la club și le mulțumesc. Aveam datoria să le spun personal decizia mea. Am ajuns la un acord pentru a finaliza detaliile contractului.

Acum un an nu credeam ca voi fi aici. Acum am semnat un nou contract. Este o decizie personală. Nu mă gândesc la viitor, acum mă concentrez doar pe noul meu contract. Nu știu ce se va întâmpla mai încolo, habar n-am unde voi fi peste trei ani. Bineînțeles că a fost o decizie dificilă. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să mă refugiez în fotbal. Am vrut să-mi iau timpul necesar pentru această decizie.

Întotdeauna am visat să port tricoul lui Real Madrid. Am avut oportunitatea să fac asta când aveam 14 ani. Vă mulțumesc, vă înțeleg dezamăgirea. Sper că înțelegeți decizia de a continua în țara mea, sunt francez. Acestea fiind spuse, ca francez, visez să continui aici și să văd Franța și campionatul său în vârful fotbalului”, a spus Kylian Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe joacă pentru PSG din 2017 și a câștigat patru titluri în Ligue 1, trei Cupe ale Franței și trei Supercupe şi este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. A fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.

903 milioane de euro e valoarea lotului lui PSG, fiind al doilea cel mai scump club din lume, după Manchester City, ai cărei jucători totalizează aproape 960 de milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul