Închide meniul

Kylian Mbappe a marcat din nou pentru PSG şi a ajuns la cifre colosale! A sărbătorit ultima reuşită alături de fratele lui

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 octombrie 2023, 15:46

Kylian Mbappe a marcat din nou pentru PSG şi a ajuns la cifre colosale! A sărbătorit ultima reuşită alături de fratele lui

Kylian Mbappe a marcat din nou pentru PSG şi a ajuns la cifre colosale

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a marcat din nou pentru PSG şi a ajuns la cifre fabuloase. Atacantul francez de 24 de ani a punctat în duelul cu Brest, din Ligue 1, şi a sărbătorit reuşita alături de fratele lui mai mic, Ethan Mbappe, care evoluează la echipa sub 19 ani a campioanei Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a ajuns deja la nu mai puţin de 250 de goluri marcate la nivel de club, la vârsta de 24 de ani. 223 de goluri a marcat pentru PSG, şi alte 27 a marcat pentru AS Monaco.

Kylian Mbappe a marcat din nou pentru PSG şi a ajuns la cifre colosale

PSG s-a deplasat pe terenul lui Brest, pentru confruntarea din etapa a 10-a din Ligue 1. Parizienii au deschis scorul în minutul 16 prin Zaire-Emery, iar ulterior, în minutul 28, a punctat şi Kylian Mbappe, cu un şut de la marginea careului, pe jos, la care portarul a fost fără reacţie.

Graţie reuşitei din duelul cu Brest, Kylian Mbappe a ajuns la cifre fabuloase. Acesta a urcat pe locul 11 în topul golgheterilor din Ligue 1, cu cele 173 de goluri marcate pentru PSG.

Reclamă


De asemenea, în acest sezon, Kylian Mbappe are o medie de un gol pe meci pentru PSG. Starul francez a evoluat în nouă meciuri de campionat pentru campioana Franţei, reuşind să înscrie tot atâtea goluri.

Pe lângă reuţşitele din campionat, Kylian Mbappe a mai punctat şi în Champions League. În cele trei meciuri jucate în grupe, starul francez a înscris două goluri.

Două cluburi din Premier League insistă pentru transferul lui Mbappe

Răsturnare de situaţie în cazul lui Kylian Mbappe. Starul francez este dorit de două cluburi din Premier League, iar Real Madrid ar putea avea concurenţă serioasă în realizarea transferului său pe Santiago Bernabeu. Liverpool şi Chelsea intră în cursa pentru semnătura atacantului de la PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Conform Mundo Deportivo, care citează Gazzetta dello Sport, Kylian Mbappe este pe lista celor de la Liverpool şi Chelsea. Cele două cluburi din Premier League sunt gata să negocieze un posibil transfer al starului francez, la finalul sezonului.

Atât Liverpool, cât şi Chelsea, au mai fost asociate cu numele lui Kylian Mbappe şi în trecut, exprimându-şi interesul pentru un transfer al acestuia în Premier League.

De altfel, anul trecut au apărut zvonuri conform cărora Kylian Mbappe era aproape de un împrumut la Liverpool, mama starului francez fiind fană a trupei de pe Anfield.

Campioana Franţei însă nu e gata să renunţe la Kylian Mbappe cu uşurinţă. Oficialii de pe Parc de Princes vor să-i propună atacantului prelungirea contractului, pentru ca acesta să nu părăsească Parisul ca jucător liber de contract, la finalul sezonului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și