Închide meniul
VIDEO

Kylian Mbappe a reuşit o „dublă”, dar PSG a fost învinsă acasă! Criză de nervi, chiar pe teren, a starului campioanei Franţei

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2023, 8:58

Reclamă
Kylian Mbappe a reuşit o „dublă, dar PSG a fost învinsă acasă! Criză de nervi, chiar pe teren, a starului campioanei Franţei

Kylian Mbappe a reuşit o "dublă", dar PSG a fost învinsă acasă. A făcut o criză de nervi

Kylian Mbappe, în timpul meciului PSG - Nice / Profimediaimages

Kylian Mbappe a reuşit o „dublă”, dar PSG a fost învinsă acasă de Nice, scor 2-3, în meciul care a deschis etapa a 5-a din Ligue 1. Căpitanul campioanei Franţei a făcut o criză de nervi!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Terem Moffi a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 20. PSG a egalat repede, după numai opt minute, prin Mbappe. Oaspeţii au revenit în avantaj în minutul 52, prin Gaetan Laborde, pentru ca în minutul 67 Terem Moffi să reuşească dubla şi să aducă o victorie meritată a echipei sale, în ciuda celui de-al doilea gol marcat de Mbappe, care a ajuns la golul cu numărul şapte în acest sezon de Ligue 1. A fost 3-2 pentru Nice care a administrat parizienilor prima înfrângere stagională.

Kylian Mbappe a reuşit o dublă, dar PSG a fost învinsă acasă

Mbappe şi-a ieşit din minţi în momentul în care a văzut cum s-a bucurat Moffi după ce a reuşit „dubla”. Acesta şi-a dat dat jos tricoul şi s-a bucurat în faţa fanilor lui PSG. Gestul i-a provocat o criză de nervi lui Mbappe, care i-a aruncat cuvinte dure rivalului.

PSG are numai opt puncte şi are cel mai slab start de campionat din sezonul 2010-2011. Niciodată, de când clubul a fost preluat de şeici, parizienii nu au avut mai puţine puncte după primele cinci etape. Totuşi, Luis Enrique nu se teme că are postul ameninţat şi a avut un discurs vehement la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce vrei să-ți spun? Nu sunt îngrijorat. Trebuie să câștigăm astfel de jocuri, dar după pauză este întotdeauna dificil. Nu am avut mult timp la dispoziţie. Aceasta nu este o scuză!

Sunt mulțumit de performanța echipei mele, jucătorii au dat 100%. Nice nu a pierdut niciun meci în acest sezon și antrenorul lor este foarte bun. Ei trebuie felicitaţi„, a declarat Luis Enrique, potrivit marca.com.

După victoria de la Paris, OGC Nice a trecut peste PSG în clasament, ocupând locul al doilea, cu 9 puncte. PSG se află pe locul trei, cu 8 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe este golgheter detaşat în Ligue 1. Cu cele două goluri marcate împotriva lui Nice, căpitanul lui PSG a ajuns la 7 reuşite stagionale.

Erling Haaland, detalii despre rivalitatea cu Kylian Mbappe

Erling Haaland a oferit detalii despre rivalitatea cu Kylian Mbappe. Starul celor de la Manchester City a vorbit despre duelul de la distanță cu atacantul francez de la PSG, câștigător al Cupei Mondiale cu Franța.

Starul celor de la Manchester City a fost întrebat dacă rivalitatea sa cu Mbappe poate fi comparată cu cea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Erling Haaland a menționat însă că nu se compară cu alți jucători și că nu îl consideră pe starul francez drept un rival.

Asta pare să creadă toată lumea. Dar aveți grijă, trebuie să ținem cont de cum au reușit Messi și Cristiano să facă lucruri de-a dreptul nebune. Trebuie să ne amintim și că au făcut-o mereu. Chiar și acum, când au mai îmbătrânit, au rămas jucători fantastici.

Niciodată nu mă compar pe mine cu alt fotbalist, nu reprezintă felul în care sunt ca persoană sau cum văd eu lucrurile. Mă concentrez asupra mea, nu caut decât să fiu mai bun în fiecare zi și să mă bucur de ce fac”, a spus Erling Haaland, citat de footmercato.net.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” Vezi toate știrile
Citește și