Închide meniul

Kylian Mbappe ar fi semnat deja noul contract! Nasser Al-Khelaifi a făcut anunţul momentului: „Rămâne la PSG!”

Publicat: 11 mai 2022, 15:08

Reclamă
Kylian Mbappe ar fi semnat deja noul contract! Nasser Al-Khelaifi a făcut anunţul momentului: „Rămâne la PSG!

Kylian Mbappe ar fi semnat deja cu PSG. Anunţul lui Nasser Al-Khelaifi

Kylian Mbappe ar fi semnat deja noul contract / Profimediaimages

Kylian Mbappe ar fi semnat deja noul contract. Nasser Al-Khelaifi tocmai a dezvăluit că cel mai scump jucător din lume va rămâne la PSG. Este o lovitură uriaşă pentru Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe (23 ani) se afla în ultimele luni de contract cu campioana Franţei şi, din vară, putea semna gratis cu orice echipă. Şeicul parizienilor a dezvăluit însă că atacantul ar fi parafat deja o nouă înţelegere.

Kylian Mbappe ar fi semnat deja noul contract

Oficialii lui PSG i-au făcut propuneri de prelungire de contract starului francez încă de anul trecut, însă niciuna nu a fost acceptată până în prezent.

Șeicii din Qatar au dat ordin ca Mbappe să fie ţinut încă un an la Paris cu orice preţ. Principalul obiectiv fiind ca jucătorul să participe la Campionatul Mondial din postura de jucător al lui PSG. Chiar dacă nu a fost făcut încă un anunţ oficial legat de viitorul starului francez, președintele lui Paris Saint-Germain a venit cu o veste şoc.

Nasser Al-Khelaifi a profitat de ședința ECA (Asociația Cluburilor Europene) și a dezvăluit că atacantul și-ar fi prelungit deja contractul cu PSG, conform Mundo Deportivo, care citează cotidianul as.com.

Reclamă

Mbappe, de la Paris, la Madrid

Kylian Mbappe este fotbalistul pe care Florentino Perez (73 de ani), președintele celor de la Real Madrid, îl aștepta pe Santiago Bernabeu. Real Madrid și Mbappe erau aproape de a ajunge la un acord pentru semnarea unui angajament.

Fabrizio Romano a susţinut recent că “galacticii” sunt siguri de realizarea acestui transfer, dar că Mbappe ia în calcul şi oferta lui PSG.

Nu s-a luat încă o decizie, dar sursele mele de la Real Madrid sunt încrezătoare și relaxate în privința acestui transfer. Propunerea lui PSG a fost îmbunătățită în urmă cu câteva zile și rămâne pe masă”, a anunţat jurnalistul italian.

Reclamă 4 / 0/3

Gruparea de pe Bernabeu îi oferea lui Mbappe un bonus de 100 de milioane de euro la semnătură. Pe lângă acești bani, Mbappe putea fi remunerat la Real Madrid cu un salariu de 50 de milioane de euro brut pe sezon. El ar urma să semneze cu Real Madrid un contract valabil pentru cinci sezoane.

În prezent, atacantul de la Paris Saint-Germain este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. Kylian Mbappe are 43 de meciuri jucate pentru PSG, perioadă în care şi-a trecut în cont 35 de goluri și 23 de pase decisive.

Vizita lui Mbappe la Madrid, motiv de îngrijorare pentru PSG

PSG i-a dat câteva zile libere lui Mbappe, iar acesta a profitat şi a mers la Madrid însoțit de Achraf Hakimi, dar și de alte trei persoane. Momentan nu se ştie motivul exact pentru care Mbappe a facut ”deplasarea” în capitala Spaniei dar, potrivit Mundo Deportivo, acesta ar avea o problemă de rezolvat.

Au fost zvonuri că atacantul parizienilor urma să discute cu oficialii de la Madrid despre problema distribuirii banilor obținuți din contractele de imagine. Madrilenii şi-au dorit ca Mbappe să cedeze jumătate din suma clubului, în timp ce fotbalistul își dorea să păstreze suma integrală.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și