Închide meniul

Kylian Mbappe ar putea ajunge în Premier League! Destinație surpriză pentru starul francez

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2023, 18:47

Kylian Mbappe ar putea ajunge în Premier League! Destinație surpriză pentru starul francez

Kylian Mbappe ar putea ajunge în Premier League

Kylian Mbappe poate pleca de la PSG / Profimediaimages

Kylian Mbappe ar putea ajunge în Premier League! Fotbalistul care este legitimat în prezent la PSG nu mai dorește să continuie alături de formație de pe „Parc des Princes”, dar se pare că ar accepta o ofertă și de la altă formație, nu doar de la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul francez dorește să găsească o variantă de împrumut până vara viitoare, pentru a putea semna cu Real Madrid, din postura de jucător liber de contract. Astfel, acesta ar putea fi de acord cu o mutare în Premier League.

Kylian Mbappe ar putea ajunge în Premier League. Francezul poate accepta o ofertă din partea lui Chelsea

Potrivit informațiilor oferite de sportsmole.co.uk, Kylian Mbappe ar putea alege să evolueze pentru Chelsea, sub formă de împrumut. Dacă mutarea s-ar concretiza, aceasta ar fi una surprinzătoare, având în vedere că formația de pe „Stamford Bridge” a terminat sezonul trecut pe locul 12 și nu joacă în nicio competiție europeană.

Împrumutul ar însemna că Mbappe nu va fi rezervă pentru întreg sezonul, așa cum s-ar întâmpla în cazul în care francezul ar decide să rămână la PSG. Totuși, cel mai important aspect al unei posibile mutări ar fi faptul că fotbalistul ar putea semna cu Real Madrid din vara viitoare, din postura de jucător liber de contract.

Totuși, există un obstacol în fața unui împrumut al lui Mbappe la orice formație. Oficialii lui PSG nu doresc să accepte o astfel de variantă, dar sunt deschiși pentru vânzarea acestuia. Francezii nu doresc să îl piardă pe Mbappe pe gratis, vara viitoare, iar astfel fac tot posibilul pentru a-l vine pe o sumă impresionantă.

Reclamă

Pe cealaltă parte, oficialii lui Real Madrid nu au făcut nicio ofertă pentru Kylian Mbappe, deoarece speră că francezul se va alătura echipei pe gratis, iar astfel nu ar fi nevoie să cheltuie o avere pentru serviciile acestuia.

Campionul mondial s-a alăturat lui PSG în vara anului 2018, atunci când a fost transferat de la Monaco pentru suma de 180 de milioane de euro. În perioada petrecută pe „Parc de Princes”, starul a reușit să marcheze 212 goluri și să ofere 98 de pase decisive, în 260 de partide. În momentul de față este cotat la 180 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal

Cu câteva zile în urmă, Kylian Mbappe a refuzat o ofertă uriaşă din Arabia Saudită, asta după ce PSG ajunsese la un acord cu Al-Hilal. Fabrizio Romano a fost cel care a anunţat că Mbappe nici măcar nu s-a dus să negocieze cu saudiţii, chiar dacă era ademenit cu un salariu anual de 200 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Asta în ciuda eforturilor depuse de oficialii de Al Hilal. Saudiţii au zburat la Paris săptămâna trecută, pentru a purta negocieri cu cei de la PSG, care era de acord cu transferul lui Kylian Mbappe în Arabia Saudită.

Pe de altă parte, după ce nu l-au convins pe Kylian Mbappe, oficialii de la Al Hilal au pus ochii pe Marco Verratti. Cele două părţi au ajuns la o înţelegere, anunţă tot Fabrizio Romano, care mai notează faptul că PSG vrea peste 30 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului italian.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
Vezi toate știrile
Citește și