Închide meniul

Kylian Mbappe, cel mai bun marcator din istoria lui PSG! Superstarul francez a scris istorie în meciul cu Nantes

Sebastian Cristian Publicat: 4 martie 2023, 23:49

Reclamă
Kylian Mbappe, cel mai bun marcator din istoria lui PSG! Superstarul francez a scris istorie în meciul cu Nantes

Kylian Mbappe, "dublă" în victoria la scor a lui PSG cu Ajaccio

Kylian Mbappe / Hepta

Kylian Mbappe este cel mai bun marcator din istoria lui PSG! Superstarul francez a înscris în prelungirile meciului de campionat cu Nantes și a intrat definitiv în istoria clubului parizian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de meciul cu Nantes, Kylian Mbappe era la egalitate cu Edinson Cavani, ambii având 200 de goluri înscrise pentru formația din capitala Franței.

Kylian Mbappe, cel mai bun marcator din istoria lui PSG! Superstarul francez a scris istorie în meciul cu Nantes

Astăzi, după golul reușit cu Nantes, Kylian Mbappe a ajuns la borna 201 în tricoul lui PSG și este cel mai bun marcator din istoria echipei. De asemenea, superstarul parizian ocupă și poziția de golgheter al actualului sezon de Ligue 1, cu 18 goluri înscrise. Campioana Franței a câștigat fără emoții duelul cu Nantes, scor 4-2.

Kylian Mbappe a fost transferat de PSG de la Monaco, în vara lui 2017, sub formă de împrumut, iar un an mai târziu a fost cumpărat definitiv, în schimbul a 180 de milioane de euro.

Erling Haaland, reverență în fața lui Kylian Mbappe: „Este un jucător incredibil! Francezii sunt norocoși că îl au!”

Erling Haaland l-a lăudat pe rivalul Kylian Mbappe într-un interviu acordat presei din Franța. Starul lui Manchester City a spus că francezii sunt norocoși să-l aibă pe Mbappe. Haaland și-ar fi dorit să facă echipă cu atacantul lui PSG în naționala Norvegiei.

Reclamă

Erling Haaland și Kylian Mbappe sunt vedetele „noii generații” din fotbal. Unii fani au preconizat că rivalitatea lor va fi comparabilă cu cea dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

„În prezent există atât de mulți jucători buni și Kylian este unul dintre ei. El este foarte puternic! Francezii sunt atât de norocoși că el joacă pentru Franța. Mi-aș dori să joace pentru Norvegia, evident, dar nu este cazul, dar da, este un jucător incredibil”, a spus Erling Haaland, pentru Canal+, citat de footmercato.net

Erling Haaland și Kylian Mbappe s-au întâlnit în doar două meciuri directe până acum. S-a întâmplat în 2020, într-un duel din optimile Champions League, Borussia Dortmund – PSG. Atunci, a avut câștig de cauză francezul. Echipa sa a câștigat cu 3-2 la general în dublă-manșă.

Reclamă 4 / 0/3

Haaland a înscris în meciul tur, câștigat de Dortmund cu 2-1. În același meci, Kylian Mbappe a reușit un assist. La retur, PSG s-a impus cu 2-0.

În prezent, cei doi ocupă primele două poziții în topul celor mai valoroși jucători (Mbappe – 180 de milioane de euro / Haaland – 170 de milioane de euro).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și