Închide meniul

Kylian Mbappe, convins că PSG nu îl ajută să câştige Balonul de Aur: „Am foame de victorii, nu vreau doar să particip”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2023, 16:00

Reclamă
Kylian Mbappe, convins că PSG nu îl ajută să câştige Balonul de Aur: „Am foame de victorii, nu vreau doar să particip

Kylian Mbappe, convins că PSG nu îl ajută să câştige Balonul de Aur

Kylian Mbappe poate pleca de la PSG / Profimediiamages

Kylian Mbappe este convins că PSG nu îl ajută să câştige Balonul de Aur. Cel mai scump jucător din lume îşi grăbeşte plecarea de la campioana Franţei cu un nou interviu care îl va înfuria pe şeicul Nasser Al-Khelaifi. Starul parizienilor a transmis un mesaj dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a anunţat deja că nu îşi mai doreşte să rămână la PSG. Contractul său expiră în vara anului viitor, dar ar putea să plece încă din această perioadă de mercato. Real Madrid insistă pentru atacantul de 24 de ani.

Kylian Mbappe, convins că PSG nu îl ajută să câştige Balonul de Aur

Mbappe a fost golgheterul ultimei ediţii din Ligue 1, cu 29 de goluri. A ajuns la 164 de goluri şi 67 de pase decisive în cele 217 partide din campionatul Franţei.

Care sunt motivele din cauza cărora cred că este ultimul meu în Ligue 1? Este foarte simplu… eu când joc, vreau să câştig. Nu contează cu cine joc, în tricoul cărei echipe, nu contează unde. Nu mă mulţumesc niciodată. Eu merg în vacanţă, mă resetez, în recuperez energia şi revin cu foamea pe care o ştie toată lumea.

Sunt întotdeauna nemulţumit, nu sunt niciodată impresionat de ceea ce fac. Îmi spun mereu că o pot face din nou şi chiar mai bine. Am această foame de victorii, nu vreau să fiu într-o echipă doar pentru a participa. De aceea, uneori oamenii cred că sunt arogant. Nu mi-e frică de eşec, face parte din cariera unui fotbalist. Dar am convingerea profundă că m-am născut pentru a câştiga şi vreau să o arăt tuturor.

Reclamă

În Franţa oamenii m-au văzut crescând, văd asta tot timpul, la fiecare meci cu PSG sau de la echipa naţională. Şi am marcat ani la rând multe goluri. Deci, pentru aceştia, totul devine normal. Nu m-am plâns niciodată că îmi consideră banale performanţele.

Sunt tânăr şi am avut norocul de observa din exterior, înainte de a fi fotbalist. Şi eu am considerat că este banal ceea ce a făcut Messi, ceea ce a făcut Cristiano Ronaldo şi alţi mari jucători. Cred că nu mă ajută prea mult să joc pentru PSG, pentru că este o echipă care divizează„, a declarat Kylian Mbappe pentru L’Equipe, citat de marca.com.

Potrivit jurnalistului Tomas Gonzalez-Martin, PSG vrea 200 de milioane de euro pentru Mbappe plus 50 de milioane de euro sub formă de bonusuri.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe a primit un ultimatum de la Nasser Al-Khelaifi

Nasser Al-Khelaifi i-a transmis un ultimatum lui Mbappe. Preşedintele parizienilor a declarat că atacantul francez mai are două săptămâni la dispoziţie pentru a se hotârî în privinţa viitorului său.

Poziția mea este foarte clară. Nu vreau să repet de fiecare dată: dacă Kylian vrea să continue, și noi vrem să rămână. Dar trebuie să semneze un nou contract. Nu vrem să pierdem cel mai bun jucător din lume gratis. E imposibil.

Am avut un acord verbal că nu poate pleca gratis, l-a și exprimat public într-un interviu. Am fost cu adevărat șocat când am auzit că vrea să plece gratis. Este foarte dezamăgitor, pentru că este un băiat fantastic, un gentleman, așa că a pleca gratis și a slăbi cel mai mare club francez nu i-ar sta în fire. Când am auzit de intenția lui, am fost șocat și dezamăgit.

De asta trebuie să decidă într-o săptămână, maximum două. Dacă nu semnează un contract nou, ușa este deschisă să plece. Nimeni nu este mai mare decât clubul, nu vreun jucător, nici eu. Să fie foarte clar”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, potrivit getfootballnewsfrance.com.

Kylian Mbappé ar trebui să primească 40 de milioane de euro – prima parte a primei de fidelitate inclusă în contractul său atunci când acesta a fost prelungit în primăvara anului 2022 – înainte de sfârşitul lunii iulie. Practic, atacantul francez va primi această sumă dacă va fi încă parizian după această dată, scrie RMC.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și