Închide meniul

Nasser Al-Khelaifi, ultimatum pentru Kylian Mbappe: „Are două săptămâni!”. Tensiuni la PSG

Alex Masgras Publicat: 5 iulie 2023, 23:45

Reclamă
Nasser Al-Khelaifi, ultimatum pentru Kylian Mbappe: „Are două săptămâni!. Tensiuni la PSG

Nasser Al-Khelaifi, ultimatum pentru Kylian Mbappe

Nasser Al-Khelaifi şi Kylian Mbappe / Profimedia

Nasser Al-Khelaifi, ultimatum pentru Kylian Mbappe. Patronul celor de la PSG a vorbit pentru prima oară despre refuzul atacantului francez de a semna prelungirea contractului cu formaţia pariziană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, care mai are contract până în iunie 2024, a anunţat conducerea lui PSG că nu are de gând să prelungească acordul cu formaţia de pe Parc des Princes.

Nasser Al-Khelaifi, ultimatum pentru Kylian Mbappe: „Are două săptămâni!”. Tensiuni la PSG

În cazul în care Mbappe nu va semna prelungirea contractului, acesta va părăsi campioana din Ligue 1 din postura de jucător liber de contract, lucru pe care Nasser Al-Khelaifi nu îl poate accepta.

Preşedintele parizienilor a declarat că atacantul francez mai are două săptămâni la dispoziţie pentru a se hotârî în privinţa viitorului său. În cazul în care va refuza din nou prelungirea contractului, Al-Khelaifi a declarat că „uşa este deschisă” pentru atacantul de 24 de ani.

„Poziția mea este foarte clară. Nu vreau să repet de fiecare dată: dacă Kylian vrea să continue, și noi vrem să rămână. Dar trebuie să semneze un nou contract. Nu vrem să pierdem cel mai bun jucător din lume gratis. E imposibil.

Reclamă

Am avut un acord verbal că nu poate pleca gratis, l-a și exprimat public într-un interviu. Am fost cu adevărat șocat când am auzit că vrea să plece gratis. Este foarte dezamăgitor, pentru că este un băiat fantastic, un gentleman, așa că a pleca gratis și a slăbi cel mai mare club francez nu i-ar sta în fire. Când am auzit de intenția lui, am fost șocat și dezamăgit.

De asta trebuie să decidă într-o săptămână, maximum două. Dacă nu semnează un contract nou, ușa este deschisă să plece. Nimeni nu este mai mare decât clubul, nu vreun jucător, nici eu. Să fie foarte clar”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, potrivit getfootballnewsfrance.com.

Suma pe care Real Madrid este dispusă să o ofere pentru Kylian Mbappe

Real Madrid şi PSG sunt la un pas să bată palma! Kylian Mbappe este tot mai aproape de Santiago Bernabeu, după ce a anunţat conducerea pariziană că nu vrea să îşi prelungească contractul cu campioana din Ligue 1.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit jurnalistului Tomas Gonzalez-Martin, PSG vrea 200 de milioane de euro pentru Mbappe plus 50 de milioane de euor sub formă de bonusuri.

Real Madrid este pregătită să ofere cele 200 de milioane de euro pentru a îl aduce pe Mbappe pe Santiago Bernabeu, dar singurul lucru care a mai rămas de pus la punct este legat de bonusuri. Madrilenii vin cu o propunere mai mică, de 20 de milioane de euro.

Mama lui Kyilian Mbappe, care este şi agentul jucătorului francez, pune presiune pe emirul din Qatar pentru ca transferul la Real Madrid să se finalizeze cât mai repede, a mai anunţat sursa mai sus menţionată.

Spaniolii anunţau că Real Madrid era dispusă să aştepte un an până la aducerea atacantului francez, dar scrisoarea lui Mbappe prin care anunţa conducerea lui PSG că nu îşi doreşte să îşi prelungească contractul a grăbit lucrurile. De asemenea, plecarea lui Benzema de la Real Madrid îi face loc lui Mbappe pe Bernabeu, în condiţiile în care PSG vrea neapărat să îl vândă pe acesta în vară.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și