Închide meniul

Kylian Mbappe, după ce a intrat în istoria lui PSG: „Cu tot respectul, eram plecat demult!”

Alexandru Ivan Publicat: 5 martie 2023, 9:42

Reclamă
Kylian Mbappe, după ce a intrat în istoria lui PSG: „Cu tot respectul, eram plecat demult!

Kylian Mbappe l-a depășit pe Edinson Cavani și a devenit cel mai bun marcator din istoria lui PSG

Kylian Mbappe, după meciul PSG - Nantes 4-2 / Profimedia

Kylian Mbappe a oferit prima reacție după ce a intrat în istoria lui PSG și a devenit cel mai bun marcator all-time al parizienilor. Starul campioanei Franței a precizat că viitorul său nu depinde de rezultatele lui PSG în Champions League. Mbappe susține că ar fi plecat de multă vreme din Paris, dacă ar fi luat în calcul doar câștigarea Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 4-2 cu Nantes, meciul în care Mbappe a intrat în istoria lui PSG, campioana Franței se pregătește pentru returul cu Bayern din optimile Ligii Campionilor. În tur, parizienii au pierdut 0-1, pe Parc de Princes.

Kylian Mbappe, reacție după ce a intrat în istoria lui PSG

„Sunt deja concentrat pe meciul de miercuri. Publicul a fost minunat. Mulțumesc tuturor celor care au rămas și au aplaudat. Dar trebuie să trecem repede mai departe. Ne așteaptă o mare întâlnire miercuri. Mergem acolo cu un obiectiv clar.

Desigur, Balonul de Aur este un obiectiv pentru mine. Pentru un jucător din categoria mea, este ceva ce am în vizor, dar nu este prioritar momentan. O am în minte, e normal. Dacă continui așa, nu voi fi prea departe.

Este un moment bun pentru mine, dar și pentru echipă. Sunt fericit, dar important este că echipa a revenit pe drumul cel bun. Suntem pregătiți să acceptăm provocarea care ne așteaptă miercuri la München.

Reclamă

Dacă mi-aș fi legat viitorul de Liga Campionilor, cu tot respectul pentru PSG, eram deja plecat demult. Momentele speciale de genul ăsta vor face istorie, pentru asta jucăm, să ne scriem numele în istorie. Lumea își va aminti de mine aici. Sunt foarte fericit aici și nu mă pot gândi la altceva decât să mă bucur de perioada de glorie a lui PSG”, a spus Kylian Mbappe, conform L’Equipe.

Kylian Mbappe, cel mai bun marcator din istoria lui PSG

Înainte de meciul cu Nantes, Kylian Mbappe era la egalitate cu Edinson Cavani, ambii având 200 de goluri înscrise pentru formația din capitala Franței.

După golul reușit cu Nantes, Kylian Mbappe a ajuns la borna 201 în tricoul lui PSG și este cel mai bun marcator din istoria echipei. De asemenea, superstarul parizian ocupă și poziția de golgheter al actualului sezon de Ligue 1, cu 18 goluri înscrise. Campioana Franței a câștigat fără emoții duelul cu Nantes, scor 4-2.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a fost transferat de PSG de la Monaco, în vara lui 2017, sub formă de împrumut, iar un an mai târziu a fost cumpărat definitiv, în schimbul a 180 de milioane de euro.

PSG, ultimatum pentru Kylian Mbappe

Kylian Mbappe ar putea deveni jucător liber de contract la finalul sezonului viitor, dacă în cele patru luni rămase până la finalul actualei stagiuni nu își va da acordul pentru prelungirea actualei înțelegeri cu PSG, anunță marca.com, care citează lequipe.fr.

Kylian Mbappe a semnat în 2022 un contract astronomic cu PSG. Mai exact, starul francez câștigă 50 de milioane de euro pe an, iar la momentul respectiv, a refuzat oferta celor de la Real Madrid.

Cu toate acestea, starul francez ar putea ajunge gratis pe Santiago Bernabeu la jumătatea sezonului viitor, în ianuarie, dacă acesta nu va accepta propunerea oferită de cei de la PSg, pentru a-și prelungi înțelegerea.

Sursa citată anterior mai anunță faptul că oficialii de la PSG fac eforturi considerabile pentru a-l convinge pentru Mbappe să își prelungească înțelegerea.

Totodată, dacă atacantul francez va decide să nu continue pe Parc de Princes, campioana Franței ar putea lua în calcul să îl vândă pe Mbappe la finalul actualului sezon, pentru a obține o sumă de transfer în schimbul acestuia.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și