Închide meniul

Kylian Mbappe, gest controversat în Brest – PSG: „Unii nu au pus niciodată piciorul pe un teren de fotbal”

Alex Masgras Publicat: 29 octombrie 2023, 18:28

Reclamă
Kylian Mbappe, gest controversat în Brest – PSG: „Unii nu au pus niciodată piciorul pe un teren de fotbal

Kylian Mbappe, gest controversat în Brest - PSG

Kylian Mbappe, în Brest - PSG / Profimedia

Kylian Mbappe a făcut un gest controversat în Brest – PSG. Campioana din Ligue 1 s-a impus cu 3-2 pe terenul celor de la Brest, într-un meci în care Mbappe a marcat o dublă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superstarul a înscris în minutul 89 golul victoriei, după ce în primă fază portarul Marco Bizot a apărat lovitura de la 11 metri. Imediat după ce a marcat, Mbappe le-a făcut semn fanilor lui Brest să tacă, acesta fiind criticat pentru gestul său. Atacantul de 24 de ani a văzut şi cartonaşul galben imediat după gol.

Kylian Mbappe, gest controversat în Brest – PSG

Gestul lui Kylian Mbappe din meciul cu Brest nu a scăpat netaxat de presa din hexagon. Starul parizienilor este şi căpitanul naţionalei Franţei, mulţi considerând că acesta trebuie să fie un exemplu, chiar şi în confruntările din Ligue 1.

Bertand Latour, jurnalist L’Equipe, a scris pe X (fostul Twitter) că un căpitan al naţionalei Franţei nu ar trebui niciodată să apeleze la un astfel de gest provocator.

Răspunsul lui Kylian Mbappe nu a întârziat să apară, el postând un mesaj prin care a continuat să îi critice pe fanii lui Brest:

Reclamă

„Desigur, trebuia chiar să cânt cu ei când mi-au insultat coechipierul. Unii nu au pus niciodată piciorul pe un teren de fotbal, indiferent de nivel”, a scris Kylian Mbappe pe X.

În cele din urmă, PSG a plecat cu toate cele trei puncte de la Brest. Echipa pregătită de Luis Enrique a deschis scorul în minutul 16, ăprin Zaire-Emery, după care diferenţa a fost majorată de Kylian Mbappe, în minutul 28.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de pauză, în minutul 43, Mounie a redus din diferenţă, pentru ca Le Douaron să restabilească egalitatea în minutul 52. Chiar şi aşa, tot parizienii au avut ultimul cuvânt în minutul 89, atunci când Mbappe a marcat golul victoriei.

Kylian Mbappe, golul 250 al carierei la echipele de club

Golul victoriei din meciul cu Brest reprezintă o nouă bornă importantă a superstarului de 24 de ani. Francezul a marcat al 250-lea gol al carierei pentru echipele de club.

Până acum, Kylian Mbappe are 27 de goluri marcate în tricoul lui AS Monaco, în timp ce pentru PSG a marcat 223 de goluri. Pe lângă cele 250 de goluri marcate la echipele de club, Mbappe mai are 42 de goluri marcate la echipa naţională a Franţei.

După victoria de pe terenul lui Brest, PSG se află pe locul 2, cu 21 de puncte, la un punct în spatele liderului din Ligue 1, Nice. Pentru parizieni urmează meciul de vineri cu Montpellier, după care vor merge pentru partida din grupele UEFA Champions League cu AC Milan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și