Închide meniul
UPDATE

Kylian Mbappe, „dublă” de vis la PSG! Starul francez a ajuns la cifre incredibile, după ce a revenit în primul 11 al francezilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2023, 23:39

Kylian Mbappe, „dublă de vis la PSG! Starul francez a ajuns la cifre incredibile, după ce a revenit în primul 11 al francezilor

Kylian Mbappe, gol superb pentru PSG

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a marcat o „dublă” superbă, în primul meci ca titular pentru PSG din acest sezon. Starul francez a punctat în duelul cu Lens, şi a ajuns la cifre formidabile, graţie primei reuşite a noului sezon din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a început ca titular duelul cu Lens, din etapa a treia din Ligue 1. Starul francez a revenit în primul 11 al campioanei Franţei, după ce primele două meciuri le-a văzut de pe bancă.

Kylian Mbappe, „dublă” superbă pentru PSG

Update: Kylian Mbappe a mai marcat un gol, în duelul cu Lens. Starul francez a înscris pentru 3-0, în minutele de prelungire ale meciului.

Kylian Mbappe a înscris cu o execuţie de pus în ramă, în minutul 52. Atacantul francez a primit o pasă de la Zaire-Emery, şi a punctat cu un şut în forţă, de la marginea careului, la care portarul lui Lens nu a avut nicio şansă.

Iniţial, scorul a fost deschis de Marco Asensio, cel care a marcat primul său gol la PSG, după transferul din această vară.

Reclamă

Graţie reuşitei din duelul cu Lens, Kylian Mbappe a ajuns la cifre fabuloase. Mai exact, starul francez a fost implicat în 400 de goluri, în cele 392 de meciuri bifate în întreaga carieră.


În această perioadă, Mbappe a marcat 281 de goluri şi a oferit 119 asisst-uri. De asemenea, golul din duelul cu Lens a fost cel de-al 150-lea în tricoul lui PSG, doar în campionatul Franţei, notează presa din Franţa.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, este cel mai tânăr jucător care ajunge să fie implicat în 400 de goluri, în întreaga carieră, la cei 24 de ani ai săi.

PSG este în căutarea primei victorii din acest sezon din Ligue 1, după ce în primele două etape a remizat cu Lorient şi cu Toulouse.

Mbappe a fost reprimit în lotul campioanei Franţei, după ce în această vară a fost exclus, ca urmare a faptului că nu şi-a prelungit contractul cu campioana Franţei.

PSG şi-a ales căpitanul! Kylian Mbappe nu se află în top 3, după votul vestiarului

PSG şi-a ales căpitanul! Kylian Mbappe a revenit în lotul lui Luis Enrique, după ce fusese exclus la începutul verii de conducerea parizienilor pentru că a refuzat prelungirea contractului.

Luis Enrique a anunţat că nu se va implica în alegerea căpitanului, iar purtătorul de banderolă va fi decis în urma unui vot al vestiarului.

Potrivit rmcsport.com, jucătorii lui PSG l-au desemnat şi în acest an căpitan pe Marquinhos, după ce brazilianul a purtat banderola de căpitan şi in ultimii trei ani, după ce Thiago Silva a plecat de la formaţia pariziană.

Pe locul al doilea s-a aflat Danilo Pereira, în timp ce Presnel Kimpembe a fost pe locul 3, în urma votului anonim al jucătorilor lui PSG.

Reclamă

În ceea ce îl priveşte pe Kylian Mbappe, atacantul de 24 de ani s-a aflat doar pe locul 4 în topul preferinţelor jucătorilor de la PSG care au votat căpitanul pentru noul sezon.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și