Închide meniul

PSG şi-a ales căpitanul! Kylian Mbappe nu se află în top 3, după votul vestiarului

Alex Masgras Publicat: 23 august 2023, 17:00

Reclamă
PSG şi-a ales căpitanul! Kylian Mbappe nu se află în top 3, după votul vestiarului

PSG şi-a ales căpitanul

Kylian Mbappe, în tricoul lui PSG / Profimedia

PSG şi-a ales căpitanul! Kylian Mbappe a revenit în lotul lui Luis Enrique, după ce fusese exclus la începutul verii de conducerea parizienilor pentru că a refuzat prelungirea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a jucat în meciul cu Toulouse, în care a şi marcat, Kylian Mbappe s-a aflat abia pe locul patru în topul preferinţelor coechipierilor săi, care au votat căpitanul pentru acest sezon.

PSG şi-a ales căpitanul! Kylian Mbappe nu se află în top 3, după votul vestiarului

Luis Enrique a anunţat că nu se va implica în alegerea căpitanului, iar purtătorul de banderolă va fi decis în urma unui vot al vestiarului.

Potrivit rmcsport.com, jucătorii lui PSG l-au desemnat şi în acest an căpitan pe Marquinhos, după ce brazilianul a purtat banderola de căpitan şi in ultimii trei ani, după ce Thiago Silva a plecat de la formaţia pariziană.

Pe locul al doilea s-a aflat Danilo Pereira, în timp ce Presnel Kimpembe a fost pe locul 3, în urma votului anonim al jucătorilor lui PSG.

Reclamă

În ceea ce îl priveşte pe Kylian Mbappe, atacantul de 24 de ani s-a aflat doar pe locul 4 în topul preferinţelor jucătorilor de la PSG care au votat căpitanul pentru noul sezon.

Întrodus în minutul 51 al meciului de la Toulouse, Kylian Mbappe a marcat din lovitură de la 11 metri în minutul 62 al meciului care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Pentru parizieni, care au obţinut două rezultate de egalitate în primele două etape din Ligue 1, urmează meciul de sâmbătă de pe teren propriu cu Lens.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid a râs când a auzit cât cere PSG pentru Kylian Mbappe

Real Madrid nu se gândeşte să plătească 250 de milioane de euro pentru transferul lui Kylian Mbappe, suma fixată de conducerea lui PSG. Potrivit eldebate.com, oficialii madrileni au râs atunci când au auzit cât cere campioana din Ligue 1 pentru fotbalistul care nu vrea să îşi prelungească contractul cu parizenii.

Potrivit sursei menţionate mai sus, Real Madrid are şi o limită în ceea ce priveşte transferul lui Kylian Mbappe. Echipa de pe Santiago Bernabeu nu vrea să plătească mai mult de 175 de milioane de euro pentru starul francez, în această sumă fiind incluse şi bonusurile. Astfel, oferta iniţială a celor de la Real Madrid pentru Mbappe se apropie de 130 de milioane de euro, puţin peste jumătate din suma cerută de parizieni.

Rămâne de văzut la ce înţelegere vor ajunge cele două echipe, mai ales că Real Madrid este dispusă să meargă mai departe, în cazul în care nu va reuşi să îl aducă pe Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu până vara viitoare, cel târziu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și