Închide meniul

Kylian Mbappe îi simte lipsa lui Lionel Messi la PSG: „În Franţa nu a primit respectul pe care îl merita”

Alex Masgras Publicat: 6 ianuarie 2024, 15:05

Reclamă
Kylian Mbappe îi simte lipsa lui Lionel Messi la PSG: „În Franţa nu a primit respectul pe care îl merita

Kylian Mbappe îi simte lipsa lui Lionel Messi la PSG

Lionel Messi şi Kylian Mbappe / Profimedia

Kylian Mbappe îi simte lipsa lui Lionel Messi la PSG. Atacantul parizienilor a acordat un interviu în care a vorbit despre fostul său coechipier de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vara anului 2023, Lionel Messi a părăsit-o pe PSG şi a semnat cu Inter Miami, formaţie din MLS. După două sezoane în care a jucat alături de argentinian, Kylian Mbappe a dezvăluit că îi este dor să joace alături de cel care a cucerit 8 Baloane de Aur.

Kylian Mbappe îi simte lipsa lui Lionel Messi la PSG

Kylian Mbappe şi Lionel Messi au avut succes pe plan intern la PSG. Cei doi au câştigat două titluri în Ligue 1 şi o Cupă a Franţei. Cu toate acestea, ei nu au avut parte de succes şi în UEFA Champions League, acolo unde PSG a fost eliminată de două ori în optimile de finală.

Relaţia lui Messi cu fanii parizieni nu a fost cea mai bună în momentul în care s-a produs despărţirea, iar Mbappe este de părere că argentinianul merita mult mai mult respect în Franţa:

„Mereu îţi lipseşte jocul cu Leo Messi. Pentru un atacant ca mine, iubeşti să te demarci şi cu el în echipă cu siguranţă primeşti mingea. E un lux pe care numai el ţi-l poate oferi. Per total, să joc cu el a fost special. Messi merită tot respectul şi în Franţa, el nu a primit respectul pe care îl merita”, a declarat Kylian Mbappe, pentru Amazon Prime Sport.

Reclamă

Kylian Mbappe poate fi urmărit duminică seară, de la ora 21:45, LIVE în AntenaPLAY. PSG merge pe terenul celor de la US Revel, în Cupa Franţei.

CIES anunţă că Jude Bellingham l-a depășit pe Erling Haaland și a devenit cel mai valoros jucător

Jude Bellingham (20 de ani) l-a depășit pe Erling Haaland și a devenit cel mai valoros jucător potrivit unui studiu publicat de Observatorul Fotbalului (CIES). Cota mijlocaşului de la Real Madrid a „explodat”, spre deosebire de cea a lui Kylian Mbappe.

La primul sezon pe Santiago Bernabeu, Bellingham doboară record după record. Adus cu 103 milioane de euro de la Borussia Dortumnd, internaţionalul englez a devenit rapid golgheter în La Liga. Are deja 13 reuşite pentru Real Madrid, dar şi 2 pase decisive. A marcat şi 4 goluri şi a oferit 3 assist-uri în meciurile spaniolilor din Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Puştiul minune de la Barcelona, Gavi, ar avea în prezent o cotă de 175.5 milioane de euro, peste coechipierii săi Pedri (125.2 milioane de euro) şi Rodri (121.8 milioane de euro).

Surpriza totală o reprezintă cota lui Kylian Mbappe, care a ajuns pe locul 27 în clasament. CIES estimează că francezul lui PSG, dorit cu insistenţă de Florentino Perez la Real Madrid, valorează acum numai 106.2 milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și