Închide meniul

Kylian Mbappe, întâlnire de gradul 0 cu Nasser Al-Khelaifi! Superstarul francez i-a transmis decizia sa şefului lui PSG

Bogdan Stănescu Publicat: 10 august 2023, 16:40

Reclamă
Kylian Mbappe, întâlnire de gradul 0 cu Nasser Al-Khelaifi! Superstarul francez i-a transmis decizia sa şefului lui PSG

Kylian Mbappe, întâlnire de gradul 0 cu Nasser Al-Khelaifi

Nasser Al-Khelaifi şi Kylian Mbappe / Profimedia Images

Kylian Mbappe, întâlnire de gradul 0 cu Nasser Al-Khelaifi. Starul Franţei i-a comunicat decizia sa, faţă în faţă, şefului lui PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul naţionalei „cocoşului galic” este hotărât să plece gratis de la PSG în vara anului viitor.

Kylian Mbappe, întâlnire de gradul 0 cu Nasser Al-Khelaifi!

Mbappe i-a transmis lui Al-Khelaifi decizia lui, informează as.com. Exclus din lotul lui PSG, Mbappe este pregătit să suporte consecinţele şi să îşi ducă la bun sfârşit înţelegerea cu PSG.

Clubul îi comunicase anterior lui Mbappe că nu va juca deloc în sezonul 2023-2024 dacă nu semnează prelungirea contractului.

PSG i-a oferit lui Mbappe şi opţiunea de a părăsi clubul în această vară, dar superstarul naţionalei Franţei nu e de acord nici cu acest lucru.

Reclamă

PSG a şters şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club! Decizia luată de campioana Franţei

PSG a şters şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club. Campioana Franţei a luat decizia de a dezlipi toate posterele cu starul francez, de la stadionul Parc de Princes, după ce acesta a refuzat să-şi prelungească înţelegerea în această vară.

Kylian Mbappe a fost exclus din lotul celor de la PSG, ca urmare a deciziei de a nu-şi mai prelungi contractul. Acesta nu a efectuat stagiul de pregătire de vară alături de restul lotului francezilor, şi s-a antrenat separat.

La stadionul Parc de Princes, bannerele cu Kylian Mbappe au început să fie înlăturate. Pare că starul francez a intrat definitiv în dizgraţiile oficialilor clubului.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, la magazinele oficiale ale campioanei Franţei, tricoul de joc al lui Kylian Mbappe nu mai este pus la vânzare. Nici alte obiecte, inscripţionate cu numele campionului mondial, nu se mai găsesc la magazinele celor de la PSG.

PSG va debuta în noul sezon de Ligue 1 pe 12 august, într-un meci cu Lorient, fără Kylian Mbappe în lot.

Conducerea lui PSG e convinsă că Mbappe s-a înţeles cu Real Madrid

Oficialii de la PSG au fost extrem de nemulţumiţi de decizia lui Kylian Mbappe de a nu-şi mai prelungi contractul cu gruparea franceză. Aceştia sunt convinşi însă că starul francez s-a înţeles cu Real Madrid, echipă care l-a dorit cu insistenţă încă din sezonul trecut. Fabrizio Romano scria că cei de la PSG se simt „trădaţi” de Kylian Mbappe.

Şeicii lui PSG i-au mai făcut o ofertă, recent, lui Mbappe, însă aceasta a fost refuzată de asemenea de starul francez. Nasser Al-Khelaifi a spus în repetate rânduri că PSG nu îşi poate permite să îl piardă gratis pe Mbappe.

Al-Hilal a făcut în această vară o ofertă uriaşă pentru Kylian Mbappe. Saudiţii se înţeleseseră cu PSG în privinţa sumei de transfer, 300 de milioane de euro, dar Mbappe nici nu a vrut să audă de o astfel de mutare.

Arabii îi propuneau superstarului venituri anuale de 700 de milioane de euro la Al-Hilal, 200 de milioane de euro salariu + 500 de milioane de euro drepturi de imagine. Mbappe a respins din start oferta.

„E imposibil să pierdem cel mai bun jucător din lume gratis”

„Poziția mea este foarte clară. Nu vreau să repet de fiecare dată: dacă Kylian vrea să continue, și noi vrem să rămână. Dar trebuie să semneze un nou contract. Nu vrem să pierdem cel mai bun jucător din lume gratis. E imposibil.

Reclamă

Am avut un acord verbal că nu poate pleca gratis, l-a și exprimat public într-un interviu. Am fost cu adevărat șocat când am auzit că vrea să plece gratis. Este foarte dezamăgitor, pentru că este un băiat fantastic, un gentleman, așa că a pleca gratis și a slăbi cel mai mare club francez nu i-ar sta în fire.

Când am auzit de intenția lui, am fost șocat și dezamăgit. De asta trebuie să decidă într-o săptămână, maximum două. Dacă nu semnează un contract nou, ușa este deschisă să plece. Nimeni nu este mai mare decât clubul, nici vreun jucător, nici eu. Să fie foarte clar”, declara președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și