Închide meniul

Kylian Mbappe, jignit incalificabil de un fotbalist cunoscut: „E un idiot! Să-și țină gura”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 noiembrie 2023, 17:05

Reclamă
Kylian Mbappe, jignit incalificabil de un fotbalist cunoscut: „E un idiot! Să-și țină gura

Kylian Mbappe, jignit incalificabil de un fotbalist cunoscut

Kylian Mbappe, într-un meci pentru naţionala Franţei / Profimedia Images

Kylian Mbappe a fost jignit incalificabil de un fotbalist cunoscut. Jucătorul, care a adunat 22 de meciuri în naţionala Braziliei, pentru care a marcat şi două goluri, a răbufnit într-un mod de neînţeles la adresa starului francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Felipe Melo (40 de ani), care tocmai a câştigat Copa Libertadores cu Fluminense, nu s-a stăpânit deloc atunci când a vorbit de Mbappe.

Kylian Mbappe, jignit incalificabil de un fotbalist cunoscut: „E un idiot! Să-și țină gura”

Kylian Mbappe e un idiot. A distrus Argentina, a marcat 3 goluri în finala Cupei Mondiale, dar Argentina a devenit campioană mondială. Nu poate vorbi așa despre fotbalul din America de Sud. E un fotbalist mare, va câștiga 3-4 Baloane de Aur, dar trebuie să-și țină gura.

Cluburile vin din Europa pentru a căuta jucători în America de Sud, nu în Franța. Din fericire, nu am avut ocazia de a juca împotrva sa. Nu știu dacă din fericire pentru mine sau pentru el”, a spus Melo, potrivit old.reddit.com.

O declaraţie a lui Kylian Mbappe referitoare la fotbalul din America de Sud l-a făcut pe Melo să răbufnească în asemenea mod şi să rostească acea jignire la adresa starului naţionalei Franţei şi al lui PSG.

Reclamă

Avantajul pe care noi îl avem aici, în Europa, este că jucăm multe meciuri cu ritm foarte ridicat. Când ajungem la Cupa Mondială, suntem pregătiți.

Argentina și Brazilia nu au așa ceva. În America de Sud, fotbalul nu este la fel de avansat precum în Europa și de aceea ultimele Cupe Mondiale au fost câștigate de europeni”, declara Kylian Mbappe anul trecut.

Ce a spus Kylian Mbappe, după ce a fost surprins râzând când fanii lui AC Milan au aruncat cu bancnote spre Donnarumma

Ce a spus Kylian Mbappe, după ce a fost surprins râzând când fanii lui AC Milan au aruncat cu bancnote spre Donnarumma. PSG a pierdut partida de pe San Siro, iar fanii milanezi au făcut o atmosferă incredibilă.

Reclamă 4 / 0/3

Gianluigi Donnarumma, fostul portar al milanezilor, nu a avut parte de un meci uşor. Considerat trădător de fanii lui AC Milan, portarul italian a fost primit într-un mod inedit pe San Siro.

În momentul în care Donnarumma şi-a luat locul în poartă, fanii lui AC Milan au început să arunce cu bancnote pe care era inscripţionat chipul portarului italian, alături de cuvintele „Mercenar” şi „Dollarumma”.

În tot acest timp, camerele de luat vederi l-au surprins pe Kylian Mbappe râzând. La finalul partidei de pe San Siro, atacantul francez i-a luat apărarea lui Donnarumma, fiind de părere că fanii lui AC Milan au exagerat.

„A fost mult zgomot. I-au făcut lui Donnarumma o primire destul de ostilă. Cred că a fost puțin cam mult. Dar așa e fotbalul din ziua de azi… Suporterii fac ce vor. Nu le putem spune ce să facă. Am încercat să îl protejăm pe Gigio cât de mult am putut”, a declarat Kylian Mbappe, potrivit footmercato.net.

Gianluigi Donnarumma a plecat de la AC Milan la PSG în 2021 din postura de jucător liber de contract, lucru care i-a rănit pe fanii milanezi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și