Închide meniul

Kylian Mbappe, primă de fidelitate de 40 de milioane de euro, la PSG

Dan Roșu Publicat: 6 iulie 2023, 11:17

Reclamă
Kylian Mbappe, primă de fidelitate de 40 de milioane de euro, la PSG

Kylian Mbappe, primă de fidelitate de 40 de milioane de euro, la PSG

Kylian Mbappe,în timpul unui meci / Profimedia

Kylian Mbappe are primă de fidelitate de 40 de milioane de euro, la PSG, dacă va fi la club și la finalul lunii iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi refuză în continuare să îşi prelungească acordul, atacantul Kylian Mbappé, care va fi liber peste un an, va primi o primă de fidelitate substanţială dacă va fi încă la Paris Saint-Germain la sfârşitul lunii iulie.

Kylian Mbappe, primă de fidelitate de 40 de milioane de euro, la PSG

Acest lucru ar putea fi un factor care să influenţeze ultimatumul dat de preşedintele clubului, Nasser Al-Khelaïfi, atacantului francez.

Kylian Mbappé ar trebui să primească 40 de milioane de euro – prima parte a primei de fidelitate inclusă în contractul său atunci când acesta a fost prelungit în primăvara anului 2022 – înainte de sfârşitul lunii iulie. Practic, atacantul francez va primi această sumă dacă va fi încă parizian după această dată, scrie RMC.

Această primă este un element foarte important în momentul în care Nasser Al-Khelaïfi i-a dat un ultimatum atacantului său vedetă. Miercuri, preşedintele parizian a transmis un mesaj foarte clar: dacă Mbappé vrea să rămână, trebuie să îşi prelungească acordul. Dacă nu vrea să prelungească, el va fi pus pe lista transferurilor.

Reclamă

„Dacă Kylian vrea să rămână, vrem să rămână. Dar el trebuie să semneze un nou contract. El trebuie să se decidă săptămâna viitoare, în termen de zece zile. Cel târziu în două săptămâni”, a declarat preşedintele PSG.

Nasser Al-Khelaifi, ultimatum pentru Kylian Mbappe

Patronul celor de la PSG a vorbit pentru prima oară despre refuzul atacantului francez de a semna prelungirea contractului cu formaţia pariziană.

Kylian Mbappe, care mai are contract până în iunie 2024, a anunţat conducerea lui PSG că nu are de gând să prelungească acordul cu formaţia de pe Parc des Princes.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul în care Mbappe nu va semna prelungirea contractului, acesta va părăsi campioana din Ligue 1 din postura de jucător liber de contract, lucru pe care Nasser Al-Khelaifi nu îl poate accepta.

„Poziția mea este foarte clară. Nu vreau să repet de fiecare dată: dacă Kylian vrea să continue, și noi vrem să rămână. Dar trebuie să semneze un nou contract. Nu vrem să pierdem cel mai bun jucător din lume gratis. E imposibil.

Am avut un acord verbal că nu poate pleca gratis, l-a și exprimat public într-un interviu. Am fost cu adevărat șocat când am auzit că vrea să plece gratis. Este foarte dezamăgitor, pentru că este un băiat fantastic, un gentleman, așa că a pleca gratis și a slăbi cel mai mare club francez nu i-ar sta în fire. Când am auzit de intenția lui, am fost șocat și dezamăgit.

De asta trebuie să decidă într-o săptămână, maximum două. Dacă nu semnează un contract nou, ușa este deschisă să plece. Nimeni nu este mai mare decât clubul, nu vreun jucător, nici eu. Să fie foarte clar”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, potrivit getfootballnewsfrance.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și