Închide meniul

Kylian Mbappe, prima reacţie după ce a fost ironizat de Emiliano Martinez. Ce mesaj i-a trimis lui Lionel Messi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2022, 9:32

Kylian Mbappe, prima reacţie după ce a fost ironizat de Emiliano Martinez. Ce mesaj i-a trimis lui Lionel Messi

Kylian Mbappe, prima reacţie după ce a fost ironizat de Emiliano Martinez

Kylian Mbappe, răspuns după gestul făcut de Emiliano Martinez / Colaj Profimediaimage/Twitter

Kylian Mbappe a avut prima reacţie după ce a fost ironizat de Emiliano Martinez. Portarul naţionalei Argentinei a făcut un gest incredibil în timp ce sărbătorea câştigarea Campionatului Mondial 2022 din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a primit 3 goluri de la Mbappe în cele 120 de minute ale finalei Franţa – Argentina, goalkeeperul de 30 de ani s-a dezlănțuit în timpul paradei de la Buenos Aires, la care au luat parte peste 4 milioane de oameni. A ținut în brațe o păpușă bebeluș, pe care a lipit fața lui Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe a avut prima reacţie după ce a fost ironizat de Emiliano Martinez

La finalul meciului PSG – Strasbourg, scor 2-1, în care a marcat golul victoriei în minutul 90+5, Mbappe a comentat gestul făcut de Martinez. A ţinut să asigure că nu a fost afectat.

Cum a sărbătorit Emiliano Martinez? Nu este problema mea. Nu îmi pierd energia cu astfel de lucruri inutile. Pentru mine cel mai important este să dau ce am mai bun pentru club„, a declarat Kylian Mbappe, potrivit lequipe.fr.

Cel mai scump jucător din lume a dezvăluit şi că l-a felicitat pe Lionel Messi după finala Cupei Mondiale. I-a scris un mesaj coechipierului său pe care îl aşteaptă înapoi la echipa de club.

Reclamă

I-am scris lui Lionel Messi după meci și l-am felicitat, pentru că a fost misiunea carierei sale. Şi pentru mine era la fel, însă eu am eșuat. Îl vom aştepta pe Leo să revină la echipă şi să începem din nou să câştigăm meciuri şi să înscriem goluri împreună„, a mai spus Mbappe.

Emiliano Martinez, distrus de un fost internaţional

Emiliano Martinez a fost distrus în presa sud-americană, după ce l-a ironizat pe Kylian Mbappe. Portarul argentinian a fost luat la ţintă de un dublu câştigător de Copa America, după ce a fost în centrul mai multor gesturi controversate.

Pinilla, fost câştigător al Copei America alături de Chile, l-a atacat pe Emiliano Martinez pentru ironiile pe care acesta le-a făcut la adresa lui Kylian Mbappe. Portarul argentinian a venit echipat, la parada prin care sud-americanii şi-au prezentat trofeul, cu o păpuşă pe care a lipit chipul starului Franţei.

Reclamă 4 / 0/3

Pinilla a declarat că goalkeeper-ul sud-american nu avea niciun drept să-l ironizeze pe Kylian Mbappe, atacantul Franţei fiind necruţător în finala Cupei Mondiale. Starul de la PSG a reuşit să marcheze trei goluri, şi totodată şi-a transformat şi lovitura de la 11 metri.

Dacă eram eu portar și încasam patru goluri din patru șuturi (n.r – ale lui Mbappe), nici măcar nu mai apăream la parada și nici nu luam în mână păpușa cu chipul lui Mbappe.

Când noi am fost de două ori campioni ai Americii de Sud nu ne plimbam cu poze cu Messi sau ceva de genul acesta. Cine sunt eu să râd de Messi? Cine e Dibu Martinez? Cine e el să râdă de Mbappe?”, a declarat Pinilla, citat de ole.com.

Când va reveni Lionel Messi la PSG

Jurnaliștii francezi au anunțat când va reveni Lionel Messi la antrenamentele lui PSG, după câștigarea Cupei Mondiale.

Campion mondial cu naţionala Argentinei, Lionel Messi va reveni la Paris în ziua de 3 ianuarie, conform informaţiilor furnizate de footmercato.net.

Messi va rata astfel şi meciurile cu Lens (1 ianuarie 2023) şi Chateauroux (6 ianuarie, în Cupa Franţei). Argentinianul va fi disponibil pentru meciul cu Angers, din Ligue 1, care se va juca în ziua de 11 ianuarie 2023.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și