Închide meniul

Emiliano Martinez, distrus de un fost internaţional, după ce l-a ironizat pe Kylian Mbappe: „Ţi-a dat 4 goluri din 4 şuturi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2022, 9:57

Emiliano Martinez, distrus de un fost internaţional, după ce l-a ironizat pe Kylian Mbappe: „Ţi-a dat 4 goluri din 4 şuturi!

Emiliano Martinez, distrus de un fost internaţional după ce l-a ironizat pe Kylian Mbappe

Emiliano Martinez, în timpul unui meci de la Cupa Mondială/ Profimedia

Emiliano Martinez a fost distrus în presa sud-americană, după ce l-a ironizat pe Kylian Mbappe. Portarul argentinian a fost luat la ţintă de un dublu câştigător de Copa America, după ce a fost în centrul mai multor gesturi controversate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emiliano Martinez a devenit campion mondial cu Argentina. Deşi portarul a avut o prestaţie solidă pe tot parcursul turneului final, comprtamentul de după câştigarea trofeului l-a pus într-o lumină proastă, pentru care a fost intens criticat în presa din întrega lume.

Emiliano Martinez, distrus după ce l-a ironizat pe Kylian Mbappe

Pinilla, fost câştigător al Copei America alături de Chile, l-a luat la ţintă pe Emiliano Martinez pentru ironiile pe care acesta le-a făcut la adresa lui Kylian Mbappe. Portarul argentinian a venit echipat, la parada prin care sud-americanii şi-au prezentat trofeul, cu o păpuşă pe care a lipit chipul starului Franţei.

Pinilla a declarat că goalkeeper-ul sud-american nu avea niciun drept să-l ironizeze pe Kylian Mbappe, atacantul Franţei fiind necruţător în finala Cupei Mondiale. Starul de la PSG a reuşit să marcheze trei goluri, şi totodată şi-a transformat şi lovitura de la 11 metri.

„Dacă eram eu portar și încasam patru goluri din patru șuturi (n.r – ale lui Mbappe), nici măcar nu mai apăream la parada și nici nu luam în mână păpușa cu chipul lui Mbappe.

Reclamă

Când noi am fost de două ori campioni ai Americii de Sud nu ne plimbam cu poze cu Messi sau ceva de genul acesta. Cine sunt eu să râd de Messi? Cine e Dibu Martinez? Cine e el să râdă de Mbappe?”, a declarat Pinilla, citat de ole.com.

Emiliano Martinez, ca și plecat de la Aston Villa! Ce portar de la Cupa Mondială îl va înlocui pe argentinian

Emiliano Martinez este ca și plecat de la Aston Villa. Șefii grupării din Premier League au fost nemulțumiți de comportamentul portarului argentinian, și sunt pe cale să îl înlocuiască pe acesta cu un alt goalkeeper care a făcut senzație în Qatar.

Emiliano Martinez a fost declarat cel mai bun portar al turneului final din Qatar. După ce a primit acest premiu, sud-americanul a uimit pe toată lumea cu gesturile sale.

Reclamă 4 / 0/3

Emiliano Martinez i-a nemulțumit pe oficialii de la Aston Villa, în ciuda faptului că a devenit campion mondial cu Argentina. Portarul se pare că își va părăsi formația din Premier League, în această pauză competițională din iarnă, anunță cei de la fichajes.net.

Unai Emery, antrenorul de la Aston Villa, vrea cu orice preț să scape de Emiliano Martinez, iar un posibil înlocuitor ar fi Bono, portarul care a scris istorie alături de naționala Marocului, la Cupa Mondială din Qatar. Bono evoluează în prezent pentru Sevilla, formație la care mai are contract până în 2025.

Pentru a-l aduce pe Bono pe Villa Park, oficialii de la Aston Villa trebuie să plătească 40 de milioane de euro, anunță sursa citată mai sus.

Emiliano Martinez a șocat pe toată lumea atunci când a oferit un gest vulgar, imediat după ce a primit premiul pentru cel mai bun portar de la Cupa Mondială. Ulterior, acesta a fost din nou în centrul atenției, când a ținut în brațe o păpușă sub formă de bebeluș, pe care a lipit chipul lui Kylian Mbappe. Acest episod a avut loc atunci când argentinienii au revenit la Buenos Aires, și au defilat cu trofeul câștigat în Qatar.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și