Închide meniul

Kylian Mbappe pune condiţii pentru a prelungi contractul cu PSG! Clauza cerută de starul francez

Alex Masgras Publicat: 14 august 2023, 18:20

Reclamă
Kylian Mbappe pune condiţii pentru a prelungi contractul cu PSG! Clauza cerută de starul francez

Kylian Mbappe pune condiţii pentru a prelungi contractul cu PSG

Kylian Mbappe, în tribune la meciul PSG - Lorient / Profimedia

Kylian Mbappe pune condiţii pentru a prelungi contractul cu PSG! Starul francez a revenit în lotul lui Luis Enrique, a doua zi după remiza parizienilor din debutul noului sezon din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a încheiat la egalitate meciul cu Lorient, scor 0-0. La antrenamentul de a doua zi, Mbappe şi-a făcut apariţia la antrenament, după ce clubul anunţase că va fi reprimit în lot, în urma discuţiilor constructive dintre cele două părţi.

Kylian Mbappe pune condiţii pentru a prelungi contractul cu PSG! Clauza cerută de starul francez

„Telenovela” Kylian Mbappe pare să continue, chiar dacă starul francez a revenit la antrenamentele lui PSG. Chiar dacă era foarte aproape de o despărţire de formaţia de pe Parc des Princes în această vară, Mbappe poate semna prelungirea contractului în curând.

El a fost reprimit la antrenamentele lui Luis Enrique, după discuţii constructive cu conducerea clubului. Mai mult, PSG ar dori să îi facă o nouă ofertă atacantului de 24 de ani pentru a prelungi contracul.

Potrivit fichajes.net, Kylian Mbappe nu ar refuza prelungirea contractului, dar vine şi cu o condiţie extrem de importantă. Francezul vrea o clauză prin care i se permite să plece în vara anului 2024 de la club, cel mai probabil, cu speranţa că îşi poate îndeplini visul de a juca la Real Madrid.

Reclamă

Mbappe fusese exclus din lot de aproape o lună de zile, după ce refuzase să semneze prelungirea contractului. El nu a făcut parte din lotul echipei în cantonamentul din Asia şi nici nu a fost inclus în lotul lui Luis Enrique pentru meciul din prima etapă cu Lorient.

Kylian Mbappe s-a întors la antrenamentele lui PSG! Nasser Al-Khelaifi l-a urmărit de la marginea terenului

Kylian Mbappe s-a întors la antrenamentele lui PSG! Campioana din Ligue 1 a remizat sâmbătă seară în prima etapă a noului sezon în meciul de pe teren propriu cu Lorient, scor 0-0.

După acest rezultat, Kylian Mbappe a fost reprimit în lotul lui PSG. Parizienii au anunţat duminică dimineaţă că Mbappe se întoarce la antrenamente, după discuţiile pozitive dintre jucător şi conducerea clubului care au avut loc înaintea meciului cu Lorient. Contul oficial de Twitter al parizienilor a postat mai multe fotografii de la sesiunea de pregătire a campioanei Franţei.

Reclamă 4 / 0/3

În imagini apare şi Mbappe, care a fost reprimit de coechipierii săi cu zâmbetul pe buze. Starul francez a primit „botezul”, după care a început antrenamentul.

Interesant este faptul că antrenamentul de astăzi a fost urmărit de pe margine şi de Nasser Al-Khelaifi. Preşedintele lui PSG a urmărit antrenamentul alături de Luis Campos, consilierul său din cadrul clubului.

Cei de la L’Equipe au anunţat încă de duminică la prânz că Nasser Al-Khelaifi a mers în vestiarul lui PSG pentru a le transmite personal faptul că Mbappe nu va pleca de la echipă şi că Luis Enrique se va baza pe serviciile sale în acest sezon.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și