Închide meniul

Kylian Mbappe rămâne la PSG! Anunțul făcut de starul francez: ”Sunt foarte fericit aici”

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2023, 7:28

Reclamă
Kylian Mbappe rămâne la PSG! Anunțul făcut de starul francez: ”Sunt foarte fericit aici”

Kylian Mbappe rămâne la PSG!

Kylian Mbappe, în tricoul lui PSG / Profimedia Images

Kylian Mbappe rămâne la PSG! Anunțul a fost făcut chiar de starul francez, la gala la care a fost ales pentru a patra oară în carieră cel mai bun jucător din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe are contract cu PSG până pe 30 iunie 2025 și va rămâne jucătorul campioanei din Franța. Asta chiar dacă apăruseră zvonurile care îl dădeau ca un transfer stelar la Real Madrid.

Kylian Mbappe rămâne la PSG

”Nu mai sunt detalii despre viitorul meu? Sunt foarte fericit aici la PSG și alegerea mea e să fac parte din acest proiect. Voi fi aici și în sezonul următor”, a spus Mbappe, citat de lequipe.fr.

Jucătorul cotat la 180 de milioane de euro a avut parte de un sezon cu cifre excelente la PSG: el a marcat 40 de goluri și a oferit și 10 pase decisive, în cele 42 de meciuri adunate în toate competițiile.

Kylian Mbappe nu va activa clauza de prelungire a contractului cu PSG

Pe de altă parte, presa din Franța anunțase că Mbappe nu va activa clauza de prelungire a contractului cu PSG, au anunţat cei de la L’Equipe. Mbappe mai are contract cu PSG până în vara anului 2025.

Reclamă
Reclamă

Kylian Mbappe a decis să nu activeze opţiunea de prelungire cu un an a contractului său cu clubul Paris Saint-Germain, anunţă cotidianul sportiv francez L’Equipe. Asta pentru a putea ajunge la Real Madrid, în vara lui 2024.

Starul francez a fost la un pas să semneze cu clubul spaniol Real Madrid în urmă cu un an, când i-a expirat vechiul acord cu PSG, dar gruparea pariziană a reuşit în final să-l convingă pe Mbappe se parafeze noul contract pe doi ani, cu opţiune pentru un sezon suplimentar.

Madrilenii încercaseră anterior să-l cumpere pe Mbappe în 2021, însă oferta lor de 200 de milioane de euro a fost refuzată de oficialii parizieni.

Reclamă

Pe lângă Real Madrid, care nu a renunţat niciun moment la ideea de a-l recruta pe Mbappe, atacantul francez se mai află şi în vizorul celor mai importante cluburi din Premier League, în frunte cu Manchester United, care urmează să facă investiţii masive în transferuri, în această vară, conform presei britanice.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:11

Marius Croitoru, out de la FCU Craiova 1948. Adrian Mititelu a ales deja noul antrenor

16:02

LIVE VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan e ACUM în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Debutul româncei pe tabloul de simplu

15:30

VIDEOOvidiu Ionescu – Mohamed El-Beiali 1-3 a fost în AntenaPLAY! Românul, eliminat în primul tur de la China Smash 2024

14:59

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, semifinală de foc la China Open! Victorii fără emoţii pentru cei doi favoriţi la Beijing

14:50

Ce cotă i-au dat specialiştii Simonei Halep pentru o victorie în primul meci disputat după cinci luni, la Hong Kong

14:44

Mason Mount, prima reacţie după ce Radu Drăguşin i-a spart capul! Imaginea făcută în timp ce era cusut de medicul lui United

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și