Închide meniul

Kylian Mbappe, reacţie categorică după acuzele aduse de L’Equipe: „Evitaţi să-mi mai folosiţi numele!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2023, 11:36

Kylian Mbappe, reacţie categorică după acuzele aduse de LEquipe: „Evitaţi să-mi mai folosiţi numele!

Ce ofertă i-a făcut Real Madrid lui Kylian Mbappe. PSG are trei variante pentru a-l înlocui

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe nu s-a mai putut abţine şi a avut o reacţie categorică după acuzele care i-au fost aduse de L’Equipe. Starul francez a fost implicat într-un scandal î’n Franţa, după ce s-a zvonit că i-ar fi sfătuiz pe internaţionalii sub 21 de ani să renunţe la Ramadan. Atacantul de la PSG a vrut să lămurească situaţia şi a transmis un mesaj clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

L’Equipe a publicat un articol în care se prezenta cum Kylian Mbappe i-ar fi convins pe jucătorii U21 ai Franţei să renunţe la Ramadan, în timpul meciurilor din luna martie.

Kylian Mbappe, reacţie categorică după acuzele aduse de L’Equipe

Totul ar fi pornit de la faptul că în luna martie, naţionala U21 a Franţei a susţinut două partide. La momentul respectiv, mai mulşi jucători ţineau postul Ramadan, şi se pare să staff-ul francez i.-ar fi îndemnat să renunţe la acest fapt.

Jucătorii au protestat imediat, şi situaţia ar fi degenrat, astfel că oficialii federaţiei franceze l-ar fi trimis pe Kylian Mbappe să poarte un dialog cu aceştia.

Atacantul francez le-ar fi transmis tinerilor jucători francezi să nu recurgă la măsuri drastice în timpul postului, având în vedere că depun mult efort în timpul meciurilor.

Reclamă

Ca urmare a articolului apărut în cotidianul L’Equipe, Mbappe a reacţionat imediat pe contul oficial de Twitter. Starul de la PSG i-a pus la zic pe jurnaliştii francezi şi a negat informaţiile publicate de aceştia.

„Evitați să îmi folosiți numele în poveștile voastre și vă rog să vă verificați sursele. Seară bună”, se arată în mesajul transmis de Kylian Mbappe, pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Şeicii au lista de transferuri pregătită dacă preiau Manchester United. Kylian Mbappe e în fruntea ei

Şeicii au lista de transferuri pregătită dacă preiau Manchester United. Principala lor ţintă, dacă vor deveni proprietari ai „diavolilor roşii”, este Kylian Mbappe.

Alături de Mbappe, arabii şi-i mai doresc pe Kingsley Coman (Bayern Munchen) și Eduardo Camavinga (Real Madrid), informează bild.de.

Şeicii au transmis o ofertă finală pentru a achiziţiona Manchester United. Ei au pus la bătaie 5.6 miliarde de euro pentru clubul deţinut de familia Glazer.

Dacă familia Glazer va accepta oferta arabilor, va fi cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un club de fotbal.

În afară de şeici, şi-a mai manifestat intenţia de a achiziţiona Manchester United cel mai bogat britanic, Jim Ratcliffe. În vârstă de 70 de ani, acesta are o avere estimată de Forbes la peste 23 de miliarde de dolari.

De asemenea, Kylian Mbappe este dorit şi de Real Madrid. Preşedintele madrilenilor nu a renunţat la dorinţa de a-l aduce pe Santiago Bernabeu pe superstarul francez. În vara trecută, atacantul a fost la un pas să semneze cu „galacticii”, însă în cele din urmă a ales să-şi prelungească înţelegerea cu PSG.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și