Închide meniul
VIDEO

Kylian Mbappe, reacție nervoasă în timpul meciului lui PSG! Ce a putut să facă după ce un coleg i-a pasat lui Lionel Messi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 august 2022, 14:00

Kylian Mbappe, reacție nervoasă în timpul meciului lui PSG! Ce a putut să facă după ce un coleg i-a pasat lui Lionel Messi

Kylian Mbappe are un contract faraonic la PSG

Kylian Mbappe, într-un meci pentru PSG / Profimedia

Kylian Mbappe a avut o reacție nervoasă în timpul meciului PSG – Montpellier 5-2, după ce un coleg i-a pasat lui Lionel Messi în locul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un contraatac al celor de la PSG, Kylian Mbappe a cerut balonul în flancul stâng, dar Vitinha i-a pasat lui Messi, în partea dreaptă. În acel moment, Mbappe s-a enervat la culme. S-a oprit din alergare și s-a întors cu spatele, chiar dacă faza a ajuns până în careul advers.

Kylian Mbappe, reacție nervoasă din cauza lui Lionel Messi în timpul meciului lui PSG

Până la urmă, PSG a câștigat cu 5-2 meciul cu Montpellier. Mbappe a marcat în minutul 69, dar a irosit un penalty la jumătatea primei reprize. Ceilalți marcatori ai parizienilor au fost: Sacko (autogol), Neymar (dublă) și Renato Sanches.

Lionel Messi, Mbappe și Neymar au fost integraliști.

Reclamă

Contractul uluitor pe care PSG i l-a propus lui Kylian Mbappe

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, i-a oferit lui Kylian Mbappe control complet asupra operațiunilor sportive. Asta înseamnă că fotbalistul poate să devină „proprietarul proiectului” din sezonul viitor.

Fotbalistul poate să aibă un cuvânt de spus în privința antrenorului, dar și cu ce colegi vrea să meargă mai departe şi ar putea alege inclusiv viitorul antrenor, în contextul în care Mauricio Pochettino ar putea pleca.

Pe lângă această ofertă, PSG i-a propus în plus un contract lunar de aproximativ 4,7 milioane de euro pe lună. Suma l-ar putea face cel mai bine plătit jucător din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe ar primi și un bonus uriaș de până la 100 de milioane de lire sterline la semnătură, plus concesii asupra drepturilor de imagine și alte bonusuri de performanță, susţine skysports.com.

Lionel Messi, marele absent de pe lista pentru Balonul de Aur

France Football a publicat vineri lista celor 30 de fotbaliști care se vor lupta pentru cucerirea celui mai important trofeu individual din lumea fotbalului: Balonul de Aur. Gala în care se va afla marele câștigător va avea loc pe 17 octombrie.

Șocul este reprezentat de absența lui Lionel Messi de pe lista afișată de France Football. Este pentru prima oară în cariera starului argentinian, începând din 2005, când nu prinde lista nominalizaților pentru Balonul de Aur.

Messi este jucătorul care deține recordul de Baloane de Aur câștigate – 7. Atacantul lui PSG, plecat vara trecută de la Barcelona, este urmat în ierarhia respectivă de Cristiano Ronaldo (5). Starul portughez a prins lista publicată de France Football, în ciuda sezonului modest făcut de Manchester United.

Nici Neymar, colegul lui Messi de la PSG, nu a fost inclus pe lista celor 30 de candidați.

Karim Benzema, Mohamed Salah și Kevin de Bruyne se numără printre fotbaliștii care vor lupta pentru marele trofeu, în această toamnă.

Reclamă
Recomandări
  • Kylian Mbappe, reacție nervoasă în timpul meciului lui PSG
  • Ce a putut să facă după ce un coleg i-a pasat lui Lionel Messi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și