Închide meniul
Foto

Kylian Mbappe, surprins râzând în hohote la PSG – Lorient! Francezii scriu că încep negocierile pentru prelungirea contractului

Bogdan Stănescu Publicat: 13 august 2023, 9:49

Reclamă
Kylian Mbappe, surprins râzând în hohote la PSG – Lorient! Francezii scriu că încep negocierile pentru prelungirea contractului

Kylian Mbappe, surprins râzând în hohote la PSG - Lorient!

Kylian Mbappe şi Ousmane Dembele în tribune la PSG - Lorient / Profimedia Images

Kylian Mbappe a fost surprins râzând în hohote în tribune la meciul PSG – Lorient 0-0. Fără Mbappe şi Neymar, PSG a obţinut doar un egal acasă cu Lorient.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a văzut meciul alături de noua achiziţie a lui PSG, Ousmane Dembele.

Kylian Mbappe, surprins râzând în hohote cu Dembele la PSG – Lorient 0-0!

Kylian Mbappe a fost lăsat în tribune la meciul cu Lorient, aşa cum conducerea lui PSG îl avertizase.

Starului naţionalei Franţei i s-a transmis de către conducerea clubului că nu va juca niciun minut pentru campioana din Ligue 1 dacă nu îşi va prelungi contractul.

Presa franceză, citată de gsp.ro, scrie că vor începe negocierile pentru ca Mbappe să îşi prelungească înţelegerea cu PSG.

Reclamă

O altă variantă ar fi ca starul naţionalei Franţei să plece din această vară la Real Madrid, dar suma pe care o cere PSG pentru a-l transfera este considerată prea mare de clubul spaniol. PSG vrea 250 de milioane de euro pentru Mbappe, iar madrilenii ar fi dispuşi să plătească maxim 150 de milioane de euro în condiţiile în care ar putea să îl transfere liber de contract vara viitoare.

Kylian Mbappe, întâlnire de gradul 0 cu Nasser Al-Khelaifi! Superstarul francez i-a transmis decizia sa şefului lui PSG

Kylian Mbappe, întâlnire de gradul 0 cu Nasser Al-Khelaifi. Starul Franţei i-a comunicat decizia sa, faţă în faţă, şefului lui PSG.

Atacantul naţionalei „cocoşului galic” este hotărât să plece gratis de la PSG în vara anului viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe i-a transmis lui Al-Khelaifi decizia lui, informează as.com. Exclus din lotul lui PSG, Mbappe este pregătit să suporte consecinţele şi să îşi ducă la bun sfârşit înţelegerea cu PSG.

Clubul îi comunicase anterior lui Mbappe că nu va juca deloc în sezonul 2023-2024 dacă nu semnează prelungirea contractului.

PSG i-a oferit lui Mbappe şi opţiunea de a părăsi clubul în această vară, dar superstarul naţionalei Franţei nu e de acord nici cu acest lucru.

PSG a şters şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club! Decizia luată de campioana Franţei

PSG a şters şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club. Campioana Franţei a luat decizia de a dezlipi toate posterele cu starul francez, de la stadionul Parc de Princes, după ce acesta a refuzat să-şi prelungească înţelegerea în această vară.

Kylian Mbappe a fost exclus din lotul celor de la PSG, ca urmare a deciziei de a nu-şi mai prelungi contractul. Acesta nu a efectuat stagiul de pregătire de vară alături de restul lotului francezilor, şi s-a antrenat separat.

La stadionul Parc de Princes, bannerele cu Kylian Mbappe au început să fie înlăturate. Pare că starul francez a intrat definitiv în dizgraţiile oficialilor clubului.

De asemenea, la magazinele oficiale ale campioanei Franţei, tricoul de joc al lui Kylian Mbappe nu mai este pus la vânzare. Nici alte obiecte, inscripţionate cu numele campionului mondial, nu se mai găsesc la magazinele celor de la PSG.

Reclamă

Telenovela de vara trecută cu o posibilă trecere a lui Mbappe la Real Madrid se repetă, astfel, şi în această vară. Viitorul lui Mbappe va fi decis în următoarea perioadă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și