Închide meniul

Ladislau Boloni a „spart gheaţa” în Franţa! Metz, prima victorie după trei luni

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 martie 2024, 18:44

Ladislau Boloni a „spart gheaţa în Franţa! Metz, prima victorie după trei luni

Ladislau Boloni a "spart gheaţa" în Franţa | Metz, prima victorie după trei luni

Ladislau Boloni, în timpul unui meci/ Profimedia

Ladislau Boloni a „spart gheaţa” în Franţa, după ce Metz a obţinut prima victorie, după mai bine de trei luni. Trupa tehnicianului român a învins-o în deplasare pe Nantes, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Metz a oprit seria negativă de 11 meciuri fără victorie la rând, în toate competiţiile. După această serie dezastruoasă, fanii i-au cerut demisia lui Ladislau Boloni.

Ladislau Boloni a „spart gheaţa” în Franţa | Metz, prima victorie după trei luni

Metz s-a deplasat pe terenul celor de la Nantes, pentru meciul din etapa a 24-a din Ligue 1. Formaţia lui Ladislau Boloni a deschis scorul în minutul 58, după ce Mikautadze a punctat din penalty.

După doar două minute, Metz a majoat diferenţa pe tabela de marcaj. Udol a punctat din pasa lui Mikautadze, şi a stabilit astfel scorul final.

Graţie victoriei de pe terenul lui Nantes, Metz a acumulat 20 de puncte, fiind pe penultimul loc din Ligue. Formaţia pregătită de Ladislau Boloni este la trei puncte distanţă de locul 15, loc care asigură evitarea retrogradării.

Reclamă

Victoria lui Metz a fost analizată şi de jurnaliştii francezi de la L’Equipe.

„După victoriile foarte importante contra lui Toulouse și Lorient, Nantes a căzut din nou pe teren propriu, unde n-a mai câștigat de trei luni. În ciuda unei presiuni bune din startul meciului, Nantes nu a avut idei pe plan ofensiv și a fost extrem de naivă în apărare.

Fără victorie de pe 26 noiembrie, Metz a revenit acum temporar la două puncte în spatele poziției de baraj ocupată de Lorient”, au notat jurnaliştii de la L’Equipe.

Reclamă 4 / 0/3

Ladislau Boloni, scandal uriaş în Franţa! Antrenorul român, schimb de replici incredibil cu un jurnalist

Ladislau Boloni a fost implicat într-un scandal uriaş în Franţa. Antrenorul român a fost înregistrat în timp ce avea un schimb dur de replici cu un jurnalist, la finalul partidei dintre Metz şi Lyon, câştigată de Lyon cu 2-1.

Echipa antrenorului român traversează o perioadă extrem de complicată, fiind fără victorie de la finalul lunii noiembrie. Mai mult, fanii sunt extrem de nemulţumiţi şi îi cer demisia, iar la ultima partidă au intrat pe teren pentru a protesta, după fluierul final.

„Ascultă-mă! Când adresezi întrebări atât de stupide, de provocatoare… ‘Când crezi că vei fi dat afară?’ Asta întrebi practic. Și te mai și amuzi!”, a spus Boloni, după care jurnalistul francez a replicat: „Nu, domnule, nu am vrut să vă jignesc. Nu acesta este scopul”.

„Meriți să-ți plesnesc una, dar..”, a spus Ladislau Boloni, în timp ce părăsea încăperea, citat de dailymercato.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și