Închide meniul

Ladislau Boloni, scandal uriaş în Franţa! Antrenorul român, schimb de replici incredibil cu un jurnalist: „Meriți o palmă”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 25 februarie 2024, 13:51

Ladislau Boloni, scandal uriaş în Franţa! Antrenorul român, schimb de replici incredibil cu un jurnalist: „Meriți o palmă

Ladislau Boloni, scandal uriaş în Franţa! Antrenorul român, schimb de replici incredibil cu un jurnalist: "Meriți o palmă"

Ladislau Boloni, în timpul unui meci / Profimedia

Ladislau Boloni este implicat într-un scandal uriaş în Franţa. Antrenorul român a fost înregistrat în timp ce avea un schimb dur de replici cu un jurnalist, la finalul partidei dintre Metz şi Lyon, câştigată de Lyon cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenorului român traversează o perioadă extrem de complicată, fiind fără victorie de la finalul lunii noiembrie. Mai mult, fanii sunt extrem de nemulţumiţi şi îi cer demisia, iar la ultima partidă au intrat pe teren pentru a protesta, după fluierul final.

Ladislau Boloni, scandal uriaş în Franţa! Antrenorul român, schimb de replici incredibil cu un jurnalist: „Meriți o palmă”

La finalul unui interviu, Boloni s-a plâns de întrebările primite:

„Ascultă-mă! Când adresezi întrebări atât de stupide, de provocatoare… ‘Când crezi că vei fi dat afară?’ Asta întrebi practic. Și te mai și amuzi!”, a spus Boloni, după care jurnalistul francez a replicat: „Nu, domnule, nu am vrut să vă jignesc. Nu acesta este scopul”.

„Meriți să-ți plesnesc una, dar..”, a spus Ladislau Boloni, în timp ce părăsea încăperea, citat de dailymercato.com.

Reclamă

Ladislau Boloni, situaţie critică la Metz!

Metz continuă seria negativă de meciuri fără victorie. Echipa lui Ladislau Boloni a pierdut şi meciul de pe teren propriu cu Lyon, după ce a condus cu 1-0. Gazdele au deschis scorul în minutul 13, prin Mikautadze, dar nu au reuşit să intre în avantaj la cabine. Lacazette a restabilit egalitatea chiar înainte de pauză, în minutul 45+1.

În repriza secundă, Lyon a marcat golul victoriei în minutul 60, prin Benrahma, jucător introdus la pauza meciului. Metz nu a mai reuşit să revină şi a pierdut duelul din etapa cu numărul 23.

Reclamă 4 / 0/3

Nemulţumiţi de situaţia în care se află echipa, fanii lui Metz au intrat pe teren la finalul partidei, cerând socoteală pentru rezultatele slabe. Zeci de stewarzi au păzit tunelul care duce spre vestiare de suporterii care au invadat terenul, în timp ce aceştia i-au cerut demisia antrenorului român şi a conducătorilor, potrivit onzemondial.com.

În ultimele 10 meciuri din Ligue 1, Metz are 9 înfrângeri şi un singur rezultat de egalitate. Ultimul succes al echipei a avut loc tocmai pe 26 noiembrie, pe terenul lui Lorient, scor 3-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și