Închide meniul

Ladislau Boloni, a „spart gheaţa” în Ligue 1! Metz a obţinut prima victorie a sezonului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2023, 19:07

Ladislau Boloni, a „spart gheaţa în Ligue 1! Metz a obţinut prima victorie a sezonului

Ladislau Boloni, a "spart gheaţa" în Ligue 1 şi Metz a obţinut prima victorie a sezonului

Ladislau Boloni, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Ladislau Boloni „a spart gheaţa” în Ligue 1, după ce Metz a obţinut prima victorie a sezonului. Trupa tehnicianului român s-a impus la limită în duelul cu Clermont, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ladislau Boloni a promovat-o pe Metz la capătul sezonului trecut. Tehnicianul român îi antrenează pe francezi din iunie 2022.

Ladislau Boloni, a „spart gheaţa” în Ligue 1 şi Metz a obţinut prima victorie a sezonului

Metz şi Clermont au oferit un duel echilibrat. După pauză, în minutul 69, scorul a fost deschis de Mikautadze, golgheterul trupei lui Ladislau Boloni.

Atacantul georgian de 22 de ani a ajuns la două goluri marcate şi un asisst, în acest sezon. În duelul cu Clermont, Mikautadze a marcat cu un şut din interiorul careului, după ce a profitat de o gafă în apărarea oaspeţilor.

Graţie succesului de pe terenul lui Clermont, Metz a acumulat patru puncte în clasamentul din Ligue 1. În runda precedentă, trupa lui Ladislau Boloni a remizat acasă cu Marseille, scor 1-1, iar în prima etapă, Metz a fost învinsă categoric de Rennes, scor 5-1.

Reclamă

În runda viitoare, Metz se va duela pe teren propriu cu Reims. După trei runde disputate, trupa lui Ladislau Boloni se află pe locul 12 în Ligue 1, lider fiind AS Monaco, cu şapte puncte obţinute.

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz. Tehnicianul care a promovat echipa în Ligue 1 a primit toată încrederea din partea conducerii, care a decis să îi prelungească contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Conducerea clubului din Hexagon a decis să îi prelungească contractul lui Ladislau Boloni, după ce românul a dus-o pe Metz în Ligue 1, după un sezon de succes în Ligue 2. Înțelegerea inițială expira la data de 30 iunie 2024, dar acum, contractul lui Boloni a fost prelungit până în 2025.

Potrivit informațiilor oferite de republicain-lorrain.fr, românul a acceptat deja oferta conducerii și așteaptă să debuteze în noul sezon de Ligue 1. Metz va juca prima etapă din campionatul francez pe data de 13 august, de la ora 18:00, în deplasare, împotriva celor de la Rennes, echipă care a fost pregătită de tehnicianul român în perioada 2003-2006.

Ladislau Boloni a ajuns la Metz în luna iunie a anului 2022, imediat după ce formația a retrogratat în eșalonul secund al fotbalului francez. Chiar dacă a început ultimul sezon cu stângul, echipa lui Boloni a reușit să termine campionatul pe poziția secundă, în Ligue 2, după ce a reușit să strângă 25 de rezultate pozitive la rând.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și